Antena Căutare

Mirela Vaida, așa cum n-ați mai văzut-o vreodată! Pe scena de teatru, costumată într-o felină. Fanii au complimentat-o imediat!

Mirela Vaida a revenit pe micile ecrane după o pauză greu de suportat pentru fani în emisiunea „Acces Direct”, iar rolul o prinde de minune. În plus s-a implicat și într-un proiect inedit de-al Antenei 1, emisiunea matrimonială "2k1".

Mirela Vaida a revenit pe micile ecrane după o pauză greu de suportat pentru fani în emisiunea „Acces Direct”, iar rolul o prinde de minune. În plus s-a implicat și într-un proiect inedit de-al Antenei 1, emisiunea matrimonială "2k1".

Mama a doi copii adorabili, îndrăgita prezentatoare nu și-a neglijat nici cariera teatrală. De Teatrul „Constantin Tănase” o leagă multe amintiri și o prietenie strânsă cu fostele colege de scenă. De curând, una dintre ele, actrița Monalisa Basarab a scos de la naftalină pe Facebook o fotografie în care apare și Mirela.

Vedeta e costumată într-o pisicuță frumoasă, iar fanii nu au putut rămâne imuni. Au complimentat-o imediat, iar unii chiar au recunoscut că doar de dragul ei au rămas fideli emisiunii „2k1”, după ce „Mireasă pentru fiul meu” s-a terminat. „Mirela, ești deosebită, indiferent de ținută!”, „Cât de bine te prinde rolul de pisicuță!”, au fost numai câteva dintre aprecierile admiratorilor.


Emisiunea, una plină de surprize, în care cuplurile au fost supuse unor provocări speciale, va fi reluată, cel mai pribabil, în luna septembrie. Show-ul a fost pe placul telespectatorilor, mai ales că și vedetele au venit în platou alături de partenerii lor la emisiunea "2k1".

Minodora la Maxim, anunţ inedit la „2k1”: „După emisiunea asta, divorţez! Păi până când o viaţă amară?”... Nebunie în platoul "2k1"! Minodora a făcut senzație cu o super piesă, pe care nu ai voie s-o ratezi! Ascultă l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate ediţiile emisiunii 2K1 le găseşti integral pe Antena Play https://goo.gl/DVkovs. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x