Antena Căutare

Moment emoţionant în platoul 2k1! Ioana a vărsat lacrimi de bucurie: "Te iubim, mami. Indiferent cât de grele au fost lucrurile, mereu mi-a fost alături și m-a susținut"

Ioana, concurentă la 2k1, a avut parte de o mega-surpriză din partea familiei sale. De ziua ei, fiica i-a cântat, în lacrimi. Momentul i-a emoţionat pe toţi cei prezenţi în platou.

Ioana, concurentă la 2k1, a avut parte de o mega-surpriză din partea familiei sale. De ziua ei, fiica i-a cântat, în lacrimi. Momentul i-a emoţionat pe toţi cei prezenţi în platou.

Nasir, un concurent musulman, îndrăgostit de România: "Religia mea este omul. Nu am simțit niciodată că sunt într-o... Ioana şi Nasir, concurentul musulman îndrăgostit de România, câștigătorii celei de-a 82-a ediții 2k1!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate ediţiile emisiunii 2K1 le găseşti integral pe Antena Play https://goo.gl/DVkovs. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x