Antena Căutare

Totul despre show-ul matrimonial al începutului de primăvară! Mirela Boureanu Vaida şi sexy ispita Robert intră în cel mai tare joc: 2k1!

O zi! Atât a mai rămas până va începe cel mai tare quiz show din România! Iar gazda emisiunii va fi nimeni alta decât Mirela Boureanu Vaida. Dar nu va fi singură în noul show, ci alături de unul dintre cei mai ispititori băieți din lumea mondenă, Robert!

O zi! Atât a mai rămas până va începe cel mai tare quiz show din România! Iar gazda emisiunii va fi nimeni alta decât Mirela Boureanu Vaida.

Dar nu va fi singură în noul show, ci alături de unul dintre cei mai ispititori băieți din lumea mondenă, Robert! Ispititor, pentru că el e una dintre ispitele de la ”Insula Iubirii”.

Cum e, însă, în platourile de filmare, dar și mai multe detalii despre noua emisiune, 2K1, aflăm chiar de la ea, căci a poposit în platoul ”Acces Direct” cu multe detalii despre show-ul care începe cu o ediție specială, sâmbătă, de la 17:00, la Antena 1!

CRBL află la „2k1” câţi bani a cheltuit soţia sa pe rochia de mireasă! Și ce surpriză!... CRBL și Elena, Tania Popa și Veaceslav Damian, Oana și Kamara, cuplurile din prima ediție 2k1. Se va lăsa cu dezvăluiri ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate ediţiile emisiunii 2K1 le găseşti integral pe Antena Play https://goo.gl/DVkovs. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x