Antena Căutare

Veste uimitoare pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Foști concurenți vor participa în noua emisiune a Mirelei Boureanu Vaida: „Poate participa toată lumea, nu le putem spune să nu vină ”

Pe 4 martie începe, la Antena 1, „2k1”, noua emisiune a Mirelei Boureanu Vaida, ocazie cu care vedeta a povestit că printre participanți se numără și foști concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”    

Pe 4 martie începe, la Antena 1, „2k1”, noua emisiune a Mirelei Boureanu Vaida, ocazie cu care vedeta a povestit că printre participanți se numără și foști concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”

"Sunt și concurenți de la Mireasă pentru fiul meu, oricine se poate înscrie. Noi nu le putem zice să nu se înscrie. Nu e problemă, nu facem nimic, noi am dat adresa, au sunat și s-au înscris. Dacă producătorilor le-a plăcut cuplul respectiv i-au trecut mai departe și îi vom vedea. Este vorba despre ce i se pare producătorului că ar putea să inspire acel cuplu", a povestit fosta prezentatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", conform SpyNews.ro.

Formatul, de tip quiz-show matrimonial, le va oferi atât concurenţilor, cupluri cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, cât şi telespectatorilor, prilejul de a-şi testa relaţia de cuplu, de a vedea cât de bine se cunosc, dar şi pretextul pentru a se detaşa de grijile zilnice şi a-şi oferi o doză de distracţie pe cinste.

Emisiunea „2k1” va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le va aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.

Mamă a doi copii, Mirela Boureanu Vaida dă din casă: ”Știți cum stau cu abdomenul? Mănânc ciocolată cât vreau!” Vedeta a... Cea mai așteptată emisiune! Elena şi CRBL, Oana şi Kamara şi Tania Popa şi Slavic se întrec sâmbătă la „2k1”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate ediţiile emisiunii 2K1 le găseşti integral pe Antena Play https://goo.gl/DVkovs. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x