Antena Căutare

“Adela – Tot ce nu se vede”, le-a pus față în față pe Elena Mogîldea și Alina Florescu. Vezi cum s-au distrat cele două

S-a glumit, s-a râs, s-a cântat, s-a povestit. Cam așa s-au întâmplat lucrurile în episodul cinci al show-ului din culise "Adela-Tot ce nu se vede", care le-a pus față în față pe Elena Mogîldea și Alina Florescu. Cele două actrițe s-au amuzat copios în timpul celor două jocuri de improvizație.

colaj elena mogildea si alina florescu Galerie
Elena Mogildea și Alina Florescu s-au distrat împreună | Antena 1

Jocurile presupun ca actorii participanți să-și arate creativitatea și capacitatea de a improviza cât mai repede și cât mai bine, contra timp, răspunzând unor întrebări cu primul gând ce le vine în minte.

De multe ori, nici actorii nu-și explică răspunsurile date, iar de aici se creează întregi momente de râsete și amuzament.

Dar să vedem ce au avut de răspuns cele două fete.

"Adela-Tot ce nu se vede", Elena Mogîldea spune despre ea că "este o mâncăcioasă" și că a fost dată afară din supermarket pentru că a fost prinsă mâncând conservele de pește direct de pe raft

Înainte de orice, Elena Mogîldea a avut o curiozitate despre colaga sa de platou, Alina Florescu, anume, de ce acesteia nu-i plac stafidele. Răspunsul a venit simplu și ferm, că nu doar că nu-i plac, ci că le urăște chiar.

Citește și:"Adela" -Tot ce nu se vede" - Distracția începe și se termină cu Nuami Dinescu și Marius Rizea

Trecând peste momentul stafidelor dar rămânând tot în sfera mâncării sau a mâncatului, Alina Florescu a vrut ca toată lumea să știe de ce Elena a fost dată afară din supermarket.

Răspunsul a venit, spre surprinderea amândurora, dar și spre amuzamentul lor. M-au dat afară pentru că m-au prins mâncând conserve de pește direct de pe raft.

Citește și:“Adela – Tot ce nu se vede”, i-a pus față în față pe Oana Moșneagu și Daniel Nuță. Vezi cum s-au distrat cei doi

În schimb, dacă ar fi să vorbească despre ea la persoana a III-, Elena Mogîldea ar spune că este o ...mâncăcioasă

Gluma , glumă, dar timpul trece și fetele reușesc să ducă la bun sfârșit seria de întrebări contra cronometru.

Următorul joc constă în continuarea unor povești scrise pe un bilețel care s extrage dintr-un bol.

Cele două fete, nu doar că au dus poveștile la capăt, până la expirarea timpului, dar au creat și o magie în care l-au implicat pe Brad Pitt, care a venit la Butimanu și a luat-o de soție pe Laura, o fată simplă, cu inimă mare, spre amuzamentul tuturor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x