Aperitive

Aperitive

Baghete din aluat de foietaj cu brânzeturi și legume

+2 click pentru
galerie

- ingrediente -

Bune la mic dejun sau ca gustare printre mese, aceste Baghete din aluat de foietaj cu brânzeturi și legume, dar bune de luat și la pachet!

  • 800 g aluat foietaj
  • 1 ou
  • semințe de susan
  • 400 g brânză tartinabilă
  • 400 g brânză telemea
  • 150 g smântână
  • 2-3 fire de ceapă verde
  • 250 g roșii cherry
  • 1-2 castraveți
  • 1 salată verde
  • puțină rucola
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • zeamă de lămâie

- mod de preparare -

 Se întinde aluatul de foietaj, se taie în fâșii lungi și se ung fâșiile cu ou bătut.
Se înțeapă din loc în loc, se presară susan și se așază în tava de aragaz ușor unsă.
Baghetele de foietaj se coc pentru 20-25 de minute la 180 de grade.
Din crema de brânză, telemea și smântână se face un amestec ăn care se adaugă ceapa verde, tocată, mărar și pătrunjel, de asemeni, tocate.
Cu acest amestec se tartinează baghetele din aluat de foietaj.
Roșiile, castraveții și cârnații se taie în rondele, care se așază alternativ peste baghetele din aluat de foietaj tartinate cu crema de brânzeturi.
Gustoasele Baghete din aluat de foietaj cu brânzeturi și legume, se servesc ca și gustare, alături de salată și sunt ideale luate la pachet.

Poate încercați și această rețetă de Gustare simplă și rapidă cu aluat de foietaj și roșii cherry!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest