Aperitive

Aperitive

Biscuiți sărați, cu cașcaval și chimen, perfecți pentru a fi luați la pachet

- ingrediente -

 Nu mai știți ce să luați la pachet, pentru pauza de masă de la serviciu?

Nimic mai simplu decât acești biscuiți sărați, cu cașcaval și chimen gustoși și sățioși, buni să-i ronțăiți în timp ce munciți.

  • 1 ou
  • 100 gr caşcaval
  • 100 gr unt
  • 150 gr făină
  • 1/2 linguriţă boia de ardei dulce
  • 1/2 linguriţă seminţe de chimen
  • 1 vârf linguriţă piper
  • 1 vârf linguriţă sare

- mod de preparare -

 Se amestecă toate ingredientele, mai puţin făina, care se adaugă treptat.
Untul trebuie să fie la temperatura camerei, pentru a-l putea încorpora în aluat.
Aluatul rezultat se pune într-o pungă şi se dă la rece pentru o oră, apoi se întinde pe masa înfăinată, într-o foaie de 4-5 mm grosime.
Se decupează biscuiții cu ajutorul unei forme, se așază într-o tavă pe hârtie de copt și se coc pentru 10-15 minute la 200 de grade.
Se pot servi atât calzi cât şi reci, în fața televizorului, sau în pauza de masă de la serviciu.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest