Aperitive

Aperitive

Budincă de paste cu brânză sărată

- ingrediente -

 Poate fi servită ca aperitiv, sau luată la pachet această Budincă de paste cu brânză sărată, gustoasă și sățioasă.

Dacă o vreți ca desert puteți încerca această Budincă de spaghete cu brânzeturi și merișoare, sau aceste Spaghete cu brânză dulce și stafide aurii.

  • 500 g paste cochilii
  • apă
  • sare
  • 400 g brânză de vaci, proaspătă
  • 400 g brânză telemea sărată
  • 100 g unt
  • 100 g smântână
  • 4 ouă

- mod de preparare -

 Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, apoi se scurg bine și se amestecă cu unt topit.

Brânzeturile se amestecă cu smântâna și se încorporează ouăle.

Se unge un vas de yena cu unt și se așază un rând de paste, unul de brânză, până se termină ingredientele, ultimul rând fiind de paste.

Se coace delicioasa Budincă de paste cu brânză sărată, pentru 30-35 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.

Se lasă să se tempereze, se porționează și se servește simplă sau cu legume proaspete.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe