Aperitive

Aperitive

Cârnați și prosciutto în foietaj. Aperitive simple și gustoase, pentru mese copioase

+3 click pentru
galerie

- ingrediente -

  •  800 g aluat de foietaj
  • 250 g cârnăciori subțiri
  • 250 g prosciutto
  • ketchup
  • semințe de chimen
  • 1 ou

- mod de preparare -

 Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se unge cu puțin ketchup, se presară semințe de chimen și se decupează în fâșii lungi.

Jumătate din fâșii se rulează pe cârnăciori, iar jumătate se rulează împreună cu felii subțiri de prosciutto.

Se așază în tava tapetată cu hârtie de copt, la distanțe de 2 cm, se ung cu oul bine bătut și se presară semințe de chimen deasupra.

Tava se dă la cuptor pentru 25-30 de minute la 180 de grade, sau până se rumenește bine, aluatul.

Se servesc printre aperitivele unei mese festive, sau pur și simplu ca si gustare printre mese.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest