Aperitive

Aperitive

Melcișori din foietaj cu bacon și cașcaval

- ingrediente -

  •  800 g aluat de foietaj
  • 120 g cașcaval 
  • 150 g bacon afumat
  • 1 gălbenuș de ou

- mod de preparare -

 Aluatul de foietaj dezghețat se întinde ușor mai mult decât este împachetat.

Se presară peste el cașcavalul ras, apoi baconul tăiat în cuburi mici.

Se rulează strâns și se taie în bucăți de 3-4 mm, care se așază în tava tapetată cu hârtie de copt.

Se ung cu gălbenuș de ou și se dau la cuptor pentru 25-30 de minute, la 180 de grade, sau până se rumenesc.

Se servesc atât calzi cât și reci.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest