Aperitive

Aperitive

Mic dejun de toamnă: Iaurt cu cereale și prune cu scorțișoară

- ingrediente -

 Nimic mai simplu și gustos pentru un mic dejun de toamnă, decât acest Iaurt cu cereale și prune cu scorțișoară!

  • 400 g iaurt grecesc
  • 100 g cereale( fulgi de ovăz în special)
  • 4-5 prune coapte
  • scorțișoară

- mod de preparare -

 Alegeți niște prune mai coapte pentru a fi suficient de dulci, spălați-le îndepărtați sâmburii și presărați un praf de scorțișoară peste ele. Lăsa-ți-le la odihnit câteva minute, să se formeze și puțin sirop.

În cupe, pahare, sau boluri, puneți un rând de cereale, unul de prune, iaurt, iar cereale și la final iaurt.

Dați vasele la rece 10 minute, apoi serviți deliciosul mic dejun, care va fi și gustos și sățios.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe