Aperitive

Aperitive

Minipateuri cu cașcaval și chimen

- ingrediente -

  •  800 g aluat de foietaj
  • 200 g cașcaval simplu sau afumat
  • 1 linguriță chimen
  • 2 ouă

- mod de preparare -

 Se lasă aluatul de foietaj să se decongeleze la frigider.

Cașcavalul se dă pe răzătoare și se amestecă cu un ou, un albuș și chimenul măcinat fin.

Se întinde o foaie de aluat, se unge cu compoziția de cașcaval, iar deasupra se întinde a doua foaie de aluat și se presează bine.

Se unge cu gălbenuș de ou, se taie în pătrățele, presându-le marginile bine pentru a se lipi și se așază în tava tapetată cu hârtie de copt.

Se coc minipateurile cu cașcaval pentru 25-30 de minute, la 180 de grade.

Se servesc atât calde cât și reci.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest