Aperitive

Aperitive

Omletă umplută cu cremă de brânzeturi și busuioc

- ingrediente -

 Omleta este de departe preparatul cel mai îndrăgit la mic dejun, iar dacă îi mai și îmbunătățim gustul ca la această Omletă umplută cu cremă de brânzeturi și busuioc și o servim cu roșii cherry, deliciul este maxim.

  • 3 ouă medii
  • 1 linguriță lapte
  • 1 linguriță unt
  • sare
  • piper
  • 100 g brânză telemea sărată
  • 100 g brânză tartinabilă
  • 3-4 frunze de busuioc
  • roșii cherry pentru servit
  • puțin ulei de măsline
  • frunze de busuioc

- mod de preparare -

 Se pune untul într-o tigaie, la topit.

Se amestecă ouăle cu un praf de sare și piper, se diluează cu puțin lapte și se toarnă în tigaia încinsă. Se lasă să se rumenească ușor pe prima parte, apoi se întoarce cu o paletă pe cealaltă parte.

Brânzeturile se amestecă  bine și se adaugă frunze de busuioc rupte mărunt,

Roșiile cherry se taie în jumătăși, se amestecă cu frunze rupte de busuioc, se presară cu sare și se stropesc cu ulei de măsline.

Se rulează omleta cu brânzeturile la interios și se servește cu salata de roșii cherry.

Poftă bună!

Găsiți în site mai multe Rețete de Omletă!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe