Aperitive

Aperitive

Piftie de pește, rețetă pescărească

- ingrediente -

 Pe lângă rețeta Piftie de porc, sau rețeta Piftie de curcan, se mai poate prepara, cu mare succes și rețeta Piftie de pește.

Iată de ce avem nevoie pentru rețeta Piftie de pește:

  • 2 kg crap proaspăt
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1/4 rădăcină de țelină
  • sare
  • piper alb, măcinat
  • 1 căpățână de usturoi
  • 2 l apă

- mod de preparare -

 Se curăță peștele, se taie în bucăți mici care se pun la fiert în apă cu sare.
După ce se înlătură spuma care se formează, se adaugă legumele curățate și tăiate în bucăți mari.
Când carnea de pește se desface de pe oase, oprim focul, transferăm carnea de pește în alt vas și strecurăm supa de pește.
În supa de pește, ușor temperată, adăugăm usturoiul pisat, îl lăsăm 10 minute și strecurăm supa.
Punem carnea de pește în vase și turnăm supa peste ea.
Dăm vasele cu piftie de pește  la rece până când piftia de pește este bine închegată.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe