Aperitive

Aperitive

Ruladă aperitiv din carne cu ciuperci și legume mexicane

+3 click pentru
galerie

- ingrediente -

 Pentru că ne rămâne friptură de la diverse mese festive, mai adăugăm câteva ingrediente și încropim o delicioasă rețetă de Ruladă aperitiv din carne cu ciuperci și legume mexicane.

Iată ce ne trebuie pentru rețeta Ruladă aperitiv din carne cu ciuperci și legume mexicane:

  • 500 gr friptură de porc
  • 150 gr ciuperci din conservă
  • 250 gr legume mexicane
  • 2 ouă
  • 100 gr cașcaval ras
  • 400 gr aluat foietaj
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1-2 lingurițe dulceață de ardei iuți
  • 1 legătură pătrunjel verde

- mod de preparare -

 Se lasă aluatul foietaj la dezhghețat.

Se pornește cuptorul la 180 de grade.

Carnea se toacă mărunt și se amestecă cu ciupercile scurse și tocate, cu legumele mexicane, fierte și scurse și cu cașcavalul ras. Se adaugă condimentele și dulceață de ardei iuți, după gust și se încorporează cele două ouă, pentru a se lega bine ingredientele.

Se întinde aluatul foietaj, se crestează franjuri la margini și se așază amestecul de ingrediente la mijloc. Franjurile de pe margini se vor împleti deasupra ingredientelor pentru un aspect plăcut. Se transferă rulada într-o tavă de chec, tapetată cu hârtie de copt și se unge cu gălbenuș de ou.

Se coace delicioasa Ruladă aperitiv din carne cu ciuperci și legume mexicane, pentru 30-35 de minute, la 180 de grade.

Se lasă să se tempereze, apoi se poate porționa și servi.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe