Aperitive

Aperitive

Ruladă cu omletă, mozzarella și cârnați

- ingrediente -

Simplă și de efect această  ruladă cu omletă, mozzarella și cârnați, poate fi servită atât caldă, cât și rece, luată la pachet.

Gustoasă și deosebită este și această Ruladă de carne cu cârnați, care va arăta într-un mare fel printre aperitivele unei mese festive!

  • 400 g aluat foietaj
  • 3 ouă
  • 100 g mozzarella
  • 3 cârnați afumați și ușor picanți
  • puțină sare

- mod de preparare -

 Dezghețăm aluatul de foietaj la temperatura camerei.
Preparăm cârnații pe grătar sau pe grill și îi lăsăm să se răcească.
Amestecăm cele trei ouă cu puțină sare.
Încingem pe foc o tigaie antiaderentă cu diametrul mai mare, astfel încât omleta să fie aproape cât foaietajul și prăjim omleta în ea, rumenind-o frumos pe ambele părți.
Răsturnăm omleta pe un platou și o lăsăm la răcit.
Desfacem aluatul, dar fără a-l întinde mai mult decât este el împachetat și presărăm peste el mozzarella rasă.
Întindem omleta peste feliile de cașcaval, iar deasupra așezăm cârnații și rulăm întâi omleta peste cârnați, apoi aluatul peste omletă, astfel încât tot aluatul să fie la exterior.
Marginile laterale ale aluatului le introducem în interiorul ruloului.
Așezăm ruloul astfel format într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt și dăm tava la cuptor pentru 35 de minute la 180 de grade.
Este foarte bună, servită cu roșii, ketchup sau murături.
Poftă bună!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest