Aperitive

Aperitive

Ruladă de cașcaval, perfectă printre aperitivele unei mese festive

- ingrediente -

  •  250 g cașcaval în folie
  • 2 cârnăciori subțiri
  • omletă din 2 ouă
  • 1 ardei gras, roșu
  • felii subțiri de șuncă presată de pui
  • 100 g brânză tartinabilă sau unt

- mod de preparare -

 Se pregătesc toate ingredientele: se prepară omleta, se feliază șunca, ardeiul se taie julien sau în cuburi, cârnăciorii se prăjesc.
Se pune un vas cu apă la fiert și se scufundă roata de cașcaval în apa fierbinte, cu folie cu tot.
Când se topește cașcavalul, se scoate cu grijă din apă, se taie folia și se întinde rapid, cașcavalul topit pe o bucată de folie alimentară.
Deasupra se așază o altă folie, iar cu sucitorul de aluaturi se întinde cașcavalul întro foaie subțire, între cele două folii alimentare.
Se ridică folia de deasupra, se unge foaia de cașcaval cu cremă de brânză și se așază restul ingredientelor deasupra: omleta, șunca presată, ardeiul și cârnăciorii.
Se rulează cașcavalul, cât este încă modelabil, cuprinzând ingredientele în interior, se înfășoară în folie și se dă la rece până se întărește, apoi se poate felia.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest