Aperitive

Aperitive

Rulouri de dovlecel cu somon afumat

- ingrediente -

 O gustare simplă de vară, cu o combinație delicioasă de ingrediente: Rulouri de dovlecel cu somon afumat.

  • 1 dovlecel/zucchine
  • 150 gr cremă de bânză cu verdeață
  • 200 gr somon afumat
  • sare și piper

- mod de preparare -

 Pentru o gustare dintr-o zi de vară, sau pentru platoul cu aperitive, o rețetă simplă și rapidă din doar trei ingrediente principale.

Dovlecelul se feliază transversal, în felii de maxim 5 mm grosime, Se presară sare peste felii și se lasă la deshidratat 7-8 minute. 

Se tamponează feliile de dovlecel cu prosoape de hârtie și se rumenesc pe grill, pentru 1 minut pe fiecare parte. Grillul se poate unge ușor cu puțin ulei, opțional.

Vedeți și Rețeta Pachețele cu felii de zucchini aromate și trase la grill

Se lasă feliile de dovlecel să se tempereze și se ung cu un strat dintr-o cremă de bânză tartinabilă, cu verdeață, sau cu castraveciori.

Peste crema de brânză se așază bucăți de somon afumat și se rulează.

Rulourile de dovlecel cu somon afumat se înfig în țepușe de frigărui și se pot așeza pe platoul cu aperitive, pentru mesele festive.

Spor și poftă bună!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe