Aperitive

Aperitive

Sandvișuri cu legume în foietaj

- ingrediente -

 Bune de servit la mic dejun, dar bune de luat și la pachet, aceste Sandvișuri cu legume în foietaj!

  • 800 g aluat de foietaj
  • 1 ou
  • 1/4 varză albă
  • 1 castravete
  • 2-3 roșii
  • 2-3 ouă fierte
  • brânză telemea sărată
  • sare
  • piper
  • semințe de susan

- mod de preparare -

Pornim cuptorul la 200 de grade 

Lăsăm aluatul de foietaj să se dezghețe.

Feliem roșiile, castravetele, brânza și ouăle fierte, curățate în prealabil.

Varza o tocăm în fâșii. O frecăm ușor cu sare și piper.

Întindem aluatul de foietaj și îl decupăm în forme pătrate.

Pe jumătate din pătrate așezăm felii din ingredientele de mai sus și le acoperim cu restul pătratelor.

Le lipim la margini cu ou bătut și le presăm bine să nu se desfacă.

Așezăm delicioasele sandvișuri cu legume în foietaj în tava tapetată cu hârtie de copt, le ungem cu ou și presărăm susan peste ele.

Le dăm la cuptor pentru 10-15 minute, la 200 de grade, sau până când aluatul este bine rumenit.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe