Antena Căutare

Articole despre fulgi de porumb

Piept de pui cu fulgi de porumb.  Rețeta lui chef Nicolai Tand la Neatza de Weekend, 15 mai 2022

Piept de pui cu fulgi de porumb. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Neatza de Weekend, 15 mai 2022

În ediția din 15 mai 2022, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete culinare, printre care și o rețetă de piept de pui cu fulgi de porumb.

Luni, 16.05.2022, 09:27
Neatza de Weekend, 15 mai 2022. Rețeta lui chef Nicolai Tand: Piept de pui cu fulgi de porumb

Neatza de Weekend, 15 mai 2022. Rețeta lui chef Nicolai Tand: Piept de pui cu fulgi de porumb

În ediția din 15 mai 2022, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit piept de pui cu fulgi de porumb. ”Voi face ceva ușor de făcut. Pun carne de pui, adică piept condimentat cu sare, piper, tabasco, lapte,...

Duminica, 15.05.2022, 13:03
Corn Dog în crustă din fulgi de porumb. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 16 februarie 2022

Corn Dog în crustă din fulgi de porumb. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 16 februarie 2022

În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare foarte gustoase printre care și o rețetă de Corn Dog în crustă din fulgi de porumb. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 16 februarie 2022

Miercuri, 16.02.2022, 18:35
Șnițele de pui în crustă crocantă din fulgi de porumb cu muștar

Șnițele de pui în crustă crocantă din fulgi de porumb cu muștar

Pentru că șnițelele sunt preparatele cele mai îndrăgite, mai ales de copii, rețetele se pot diversifica, pentru a avea mereu altceva decât un șnițel clasic de care, poate ne-am plictisit. De data aceasta vă propunem rețeta Șnițele de pui în crustă crocantă din fulgi de porumb cu muștar.

Marti, 05.03.2019, 08:03
Prăjitura cu mousse de dovleac și blat din fulgi de porumb cu miere

Prăjitura cu mousse de dovleac și blat din fulgi de porumb cu miere

 Prăjitura cu mousse de dovleac și blat din fulgi de porumb cu miere, este genul de prăjitură care odată terminată se va cere repetată.

Joi, 06.09.2018, 11:52
x