Antena Căutare

Articole despre gem de prune

Negresă de post cu aromă de cafea și nuci. O prăjitură de post aromată și deosebită.

Negresă de post cu aromă de cafea și nuci. O prăjitură de post aromată și deosebită.

Una dintre cele mai cunoscute și simple rețete de prăjituri este cea de negresă și la mare căutare chiar și în varianta de post. Rețeta de Negresă de post cu cafea și nuci este deosebită atât prin aromă cât și prin textura densă și ușor umedă.

Vineri, 13.03.2020, 08:09
Rețetă de cornulețe cu gem de prune. O rețetă veche cu tradiție de la bunica!

Rețetă de cornulețe cu gem de prune. O rețetă veche cu tradiție de la bunica!

Fragede și gustoase, preparate după o rețetă veche de peste 100 de ani, cu untură și vin sunt de nerefuzat aceste minunate cornulețe cu gem de prune!

Marti, 15.10.2019, 20:41
Langoși cu brânză dulce și gem de prune

Langoși cu brânză dulce și gem de prune

Langoși cu brânză dulce și gem de prune, un desert delicios de care nu te saturi niciodată.

Marti, 07.05.2019, 20:27
Prăjitura cu gem de prune și aluat răzuit. Una dintre cele mai de efect prăjituri cu gem de prune!

Prăjitura cu gem de prune și aluat răzuit. Una dintre cele mai de efect prăjituri cu gem de prune!

 Dacă ai preparat gemul de prune și vrei să-i testezi gustul, nu ezita să încerci Prăjitura cu gem de prune și aluat răzuit! Este o prăjitură mai rustică, foarte gustoasă, potrivită a fi servită, mai ales, în pauza de cafea sau ceai.

Luni, 10.09.2018, 10:25
Chef Cătălin Scărlătescu ne spune cum se face cel mai bun gem de prune

Chef Cătălin Scărlătescu ne spune cum se face cel mai bun gem de prune

Cătălin Scărlătescu face din nou show! Daaar nu cu scoici, cum ne-a obişnuit. De data asta ne pregăteşte ceva tradiţional. Ne spune cum se face cel mai bun gem de prune

Vineri, 06.10.2017, 16:16
Gemul de prune, nelipsit din rețetele de toamnă! Multe gospodine greșesc atunci când îl prepară: trucul care îi oferă cel mai bun gust

Gemul de prune, nelipsit din rețetele de toamnă! Multe gospodine greșesc atunci când îl prepară: trucul care îi oferă cel mai bun gust

Toamna este anotimpul în care gospodinele umplu cămările cu tot felul de bunătăți. Gemul de prune sau magiunul este unul dintre cele mai gustoase preparate din fructe, perfect pentru iarnă, de umplut clătite sau de asezonat laptele cu orez.

Luni, 12.09.2016, 12:55

Ultimele știri

x