Antena Căutare

Articole despre gulie

O familie cu nouă copii trăiește într-o singură cameră, în Suceava! Mănâncă mămăligă din capace (VIDEO)

O familie cu nouă copii trăiește într-o singură cameră, în Suceava! Mănâncă mămăligă din capace (VIDEO)

Caz cutremurător în România! O familie cu nouă copii dintr-un sat din Suceava este nevoită să trăiască întro singură cămăruță, iar condițiile sunt greu de imaginat!

Duminica, 03.03.2019, 13:58
Gata, Scărlătescu și-a găsit soacră! Daniela a adus în fața chefilor cea mai delicioasă REȚETĂ de POST! ”Nu mai mâncați carne, dragilor, că uite ce mare am ajuns eu!”

Gata, Scărlătescu și-a găsit soacră! Daniela a adus în fața chefilor cea mai delicioasă REȚETĂ de POST! ”Nu mai mâncați carne, dragilor, că uite ce mare am ajuns eu!”

DANIELA Matei a ventit la ”Chefi la cuțite” cu un entuziasm ieșit din comun. Motivul? Toată lumea îi apreciază mâncarea. Are o fiică de care este tare mândră și care o consideră pe ea, pe mama, ca pe o prietenă.

Luni, 27.02.2017, 22:09
Beneficiile guliei

Beneficiile guliei

- Gulia este excelenta in curele de slabire. 100 de grame de gulie contin doar 27 de calorii, o cantitate nesemnificativa de grasimi si colesterol. - Faptul ca are un continut scazut de colesterol o face sa fie excelenta si pentru sanatatea inimii....

Duminica, 05.02.2017, 10:51
Semintele iti pot salva viata

Semintele iti pot salva viata

Vitamina E, ca si vitamina C, e un antioxidant extrem de puterenic, care ajuta la prevenirea cancerului si a altor numeroase boli, insa contribuie semnificativ si la mentinerea tineretii si sanatatii tenului.

Marti, 03.05.2011, 00:00
Gulia - o leguma delicata si usor de preparat

Gulia - o leguma delicata si usor de preparat

Asemanatoare la gust cu varza si conopida, gulia poate fi consumata cruda, fiarta sau coapta. Atunci cand cumperi gulii, alege-le pe cele mici, fiindca sunt mai dulci si nu foarte tari. Cele cu diametrul de 2-3 cm pot fi gatite intregi, cu tot cu coaja. Poti face din ele piure, le poti prepara pane sau praji ca pe cartofi.

Duminica, 26.09.2010, 00:00
x