Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține spanac, ouă, ceapă verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Grădina fermecată”.
Luni, 15.03.2021, 08:43Marian Duță, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă cele mai comandate mâncăruri din anul 2020.
Joi, 11.03.2021, 10:53Starul ”Coronation Street”, Ryan Thomas, a luat o pauză de la viața sa luxoasă și a livrat burgeri cu mașina sa care valorează peste 300.000 de euro.
Miercuri, 03.03.2021, 15:15Kylie Jenner, din clanul Kardashian-Jenner, a dezvăluit mâncarea la care a poftit în timpul sarcinii cu fiica ei, Stormi.
Vineri, 26.02.2021, 18:32Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține sfeclă roșie, piept de curcan, cremă de brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de curcan”.
Joi, 25.02.2021, 08:32Chef Nicolai Tand a pregătit un super preparat care conține somon, legume, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase.
Miercuri, 24.02.2021, 09:38Doctor Anca Hâncu, medic în nutriție, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani ce alimente să mâncăm pentru o stare de bine.
Miercuri, 24.02.2021, 09:17Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă rețetele pe care trebuie să le comanzi la un restaurant dacă vrei să faci impresie.
Joi, 18.02.2021, 10:44Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă cele mai gustoase preparate.
Miercuri, 17.02.2021, 11:20Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne arată cele mai căutate mezeluri și brânzeturi la băcănie.
Luni, 15.02.2021, 11:13Te-ai întrebat vreodată ce ingrediente ascunde sarea de masă obișnuită?
Vineri, 05.02.2021, 20:00Un ingredient extrem de comun, care se găsește în numeroase alimente procesate, e periculos pentru planetă.
Vineri, 05.02.2021, 16:37George Luca, cofondator pizzerie, a vorbit la Super Neatza despre afacerea pe care o conduce.
Joi, 14.01.2021, 12:02Se spune că un abdomen plat se obține în bucătărie. Și sportul este un factor important în acest proces, dar o alimentație corectă este esențială.
Joi, 14.01.2021, 10:50Doctor Anca Hâncu, medicină generală și doctor în nutriție, explică la Super Neatza câte calorii este bine să consumăm zilnic ca să avem o stare generală bună.
Miercuri, 13.01.2021, 11:35Chef Roxana Blenche, fostă concurentă al Chefi la Cuție, a prezentat la Super Neatza trendurile culinare din 2021.
Miercuri, 13.01.2021, 11:33Doctor Anca Hâncu, medicină generală și doctor în nutriție, explică la Super Neatza câte calorii este bine să consumăm zilnic ca să avem o stare generală bună.
Miercuri, 13.01.2021, 11:13O alimentație sănătoasă pornește din farfurie. Oana Trifu Bulzan, specialist în nutriție, explică în direct care este proporția alimentelor necesare organismului pentru a mânca sănătos.
Marti, 12.01.2021, 09:32Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc, usturoi, varză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Colțunași Gyoza.
Marti, 12.01.2021, 09:18O alimentație sănătoasă pornește din farfurie. Oana Trifu Bulzan, specialist în nutriție, explică de ce alimente are nevoie corpul nostru și în ce cantități ar trebui să le consumăm.
Marti, 12.01.2021, 08:59Un român aruncă, în medie, 130 de kilograme de alimente pe an. Iar risipa devine evientă de Sărbători, când multe dintre preparate rămân nemâncate. Însă resturile nu trebuie să sfârşească neapărat la gunoi. Bucătarii spun că pot fi refolosite în moduri ingenioase.
Marti, 05.01.2021, 12:38Regimul alimentar ne dictează felul în care ne simțim, dar și bolile pe care le vom dobândi din cauza modului în care combinăm mâncarea. Iată cele mai periculoase combinații între alimente
Luni, 28.12.2020, 16:36Echipa de la Neatza și invitatul special prezintă câteva bucate alese de pe masa de Crăciun, cum ar fi steak, mici, coaste și cârnați de vită.
Joi, 24.12.2020, 10:44Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, ciuperci, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Terină în foietaj.
Joi, 24.12.2020, 08:32Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, prezintă informații utile despre cât și cum mâncăm pentru a preveni indigestia.
Miercuri, 23.12.2020, 12:36Ana Voicu, antreprenor, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani meniuri pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele, care se pot comanda online.
Miercuri, 23.12.2020, 11:38Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, prezintă informații utile indigestie.
Miercuri, 23.12.2020, 09:49David și doamna Mia, un trecut dureros și greu de înțeles. La pomeni și nunți încercau să facă rost de mâncare.
Joi, 17.12.2020, 16:00Odette Costea, antreprenor și creator de tarte, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva idei de tarte sărate pentru masa de Crăciun.
Vineri, 11.12.2020, 09:50Odette Costea, antreprenor și creator de tarte, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva dintre secretele celor mai gustoase tarte sărate.
Vineri, 11.12.2020, 09:36Sorin Gănescu, antreprenor, a prezentat într-un reportaj la Neatza cu Răzvan și Dani care sunt secretele celor mai pufoase și gustoase chiftele.
Joi, 10.12.2020, 09:48Sorin Gănescu, antreprenor, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva dintre secretele celor mai pufoase și gustoase chiftele.
Joi, 10.12.2020, 09:35Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține roșie, ceapă, antricot de vițel, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Antricot îmbujorat".
Joi, 10.12.2020, 08:53Chef Radu Darie a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani căteva rețete de mic dejun sănătos.
Miercuri, 09.12.2020, 10:25Mădălina Barbu, antreprenor, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum trebuie să alegem carnea în funcție de ce vrem să preparăm.
Marti, 08.12.2020, 11:08Cristian Tudor, antreprenor, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani pachete speciale de sărbători pentru gurmanzi. Aceste cadouri conțin mixuri de microplante și flori comestibile, dar și rețete culinare prezentate video pas cu pas.
Luni, 07.12.2020, 11:06Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține portocale, piept de rață, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rață cu portocală".
Luni, 07.12.2020, 09:03Cele trei echipe își aleg, cu dificultate, preparatele care trebuie să conțină kiwi, frișcă, caviar și care vor ajunge în farfuriile soldaților de la Brigada 30 Gardă ”Mihai Viteazul”. Momente dificile în sezonul 8 Chefi la cuțite,...
Miercuri, 02.12.2020, 16:38Era de mult o zicală, cum că o ciorbă bună te scoate din boală și se aplică și după ce ne ghiftuim cu mese copioase la diferite evenimente, sărbători, sau vacanțe. Marian Duță ne ajută să aflăm care sunt cele mai recomadate ciorbe bune de servit după perioadele de abuz alimentar.
Miercuri, 02.12.2020, 15:06Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă remediul perfect după minivacanță.
Miercuri, 02.12.2020, 12:0111 vedete au venit de ziua Antenei să liciteze pentru farfuriile senzaționale create de chefii Dumitrescu, Scărlătesci și Bontea. Banii licitați s-au îndreptat către Tudorița, o mamă cu o poveste emoționantă, prezentă în gala Ajut eu!
Duminica, 29.11.2020, 19:21Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, pe care a denumit-o "Mușchiuleț zgribulit".
Joi, 19.11.2020, 14:22Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mușchi de porc, brânză, sfeclă roție, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț zgribulit".
Joi, 19.11.2020, 08:24Doctor Anca Hâncu, medic în științe medicale, nutriție, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a explicat cum să ne construim un sistem imunitar sănătos prin activitățile zilnice.
Miercuri, 18.11.2020, 12:16Doctor Anca Hâncu, medic în științe medicale, nutriție, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a explicat ce poți să mănânci ca să nu te îngrași dacă ești o persoană sedentară.
Miercuri, 18.11.2020, 11:35Pentru a căștiga cel de-al patrulea battle "Chefi la cuțite", cele trei echipe trebuie să pregătească un meniu "Fast-food".
Marti, 17.11.2020, 16:07Shaorma a devenit un preparat preferat de români, indiferent că poate fi comandat la fast-food, sau poate fi preparat acasă, iar acum că suntem în postul Crăciunului, putem afla ce poate conține o shaorma de post. Meniu de post la fast-food.
Luni, 16.11.2020, 12:26Geihun Mustafa, manager lanț de restaurante de tip fast food, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva meniuri fast-food de post.
Luni, 16.11.2020, 11:47Despre microplante am văzut deja că putem decora mâncărurile cu ele, dar este important să știm și despre rolul microplantelor în preparatele culinare și a alimentației echilibrate.
Luni, 16.11.2020, 10:57Cristian Tudor, inginer horticultor și antreprenor, explică la Neatza cu Răzvan și Dani ce sunt microplantele și cum pot contribui acestea la o alimentație echilibrată.
Luni, 16.11.2020, 10:14