Antena Căutare

Articole despre oua posate

Ouă poșate în sos de vin roșu. Rețetă din bucătăria franțuzească, preparată de Chef Nicolai Tand

Ouă poșate în sos de vin roșu. Rețetă din bucătăria franțuzească, preparată de Chef Nicolai Tand

Inspirată din bucătăria franțuzească, al cărei fan este, Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de ouă poșate în sos de vin roșu.

Marti, 16.02.2021, 14:58
Rețetă de mămăligă cu cartofi și carne de la garniță,  preparată de Chef Nicolai Tand la Super Neatza

Rețetă de mămăligă cu cartofi și carne de la garniță, preparată de Chef Nicolai Tand la Super Neatza

Chef Nicolai Tand i-a surprins din nou pe simpaticii matinali cu o interesantă rețetă de mămăligă cu cartofi și carne de la garniță, cu ouă poșate și varză murată, demnă de încercat în orice bucătărie.

Miercuri, 27.01.2021, 14:10
Rețetă deosebită de Supă cremă de usturoi cu chiftele de cartofi și tofu crocant - Rețeta lu Chef Munti

Rețetă deosebită de Supă cremă de usturoi cu chiftele de cartofi și tofu crocant - Rețeta lu Chef Munti

Una dintre supele cremă specifice sezonului rece, este supa cremă de usturoi, recomandată pentru a ține răceala sau gripa la distanță.

Luni, 17.02.2020, 09:13
Cum poți îmbunătăți gustul clasicelor ouă românești, celebrele ouă poșate? Rețeta Ouă pane cu sos alb și piure de țelină.

Cum poți îmbunătăți gustul clasicelor ouă românești, celebrele ouă poșate? Rețeta Ouă pane cu sos alb și piure de țelină.

Ne plac ouăle ochiuri, omletă, sau poșate, mai ales servite la mic dejun. Dar sunt perfecte și servite ca fel principal, alături de diverse garnituri, ca în rețeta noastră Ouă pane cu sos alb și piure de țelină.

Marti, 14.01.2020, 09:03
Supă cremă de spanac cu ghimbir și parmezan, servită cu ouă poșate și crutoane aromate

Supă cremă de spanac cu ghimbir și parmezan, servită cu ouă poșate și crutoane aromate

Cremoasă și ușor picantă, este perfectă pentru masa de prânz o Supă cremă de spanac cu ghimbir și parmezan, servită cu ouă poșate și crutoane aromate!

Vineri, 28.09.2018, 07:46
Supă-cremă de spanac cu parmezan şi nucşoară, servită cu ouă românești

Supă-cremă de spanac cu parmezan şi nucşoară, servită cu ouă românești

O supă-cremă pe care o vei îndrăgi de la prima degustare este această Supă-cremă de spanac cu parmezan şi nucşoară.

Marti, 21.08.2018, 12:09
Ouă în sos picant de roșii - Shakshuka. Un preparat ușor și delicios, cu ingrediente puține și la îndemâna tuturor!

Ouă în sos picant de roșii - Shakshuka. Un preparat ușor și delicios, cu ingrediente puține și la îndemâna tuturor!

Shakshuka (sau Shakshoka, Shakshouka, este un preparat popular, servit la mic dejun în Israel inspirat din bucatăriile nord-africane și evreiești. Se prepară din ouă poșate într-un sos picant de roșii.

Miercuri, 10.01.2018, 12:19
O rețetă delicioasă! ”Shakshuka”, ouă poșate în sos de roșii

O rețetă delicioasă! ”Shakshuka”, ouă poșate în sos de roșii

Reţeta Andreea Moldovan de astăzi de la Prietenii de la 11 este "Shakshuka", un preparat delicios cu brânză, castraveți murați, roșii, salată, ceapă și carne tocată.

Marti, 02.05.2017, 12:02

Ultimele știri

x