Antena Căutare

Articole despre radu anton roman

Intra in "Povestile bucatariei romanesti", cu Jurnalul National

Intra in "Povestile bucatariei romanesti", cu Jurnalul National

Jurnalul National iti aduce 7 carti , 7 provocari culinare, 7 calatorii prin Romania savuroasa! In fiecare vineri, afla istoria bucatelor neamului tau scrisa de Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei nationale, povestitor de geniu, primul mare antropolog culinar al romanilor... Mancaruri si legende!

Vineri, 13.08.2010, 00:00
Intra in “Povestile bucatariei romanesti”!

Intra in “Povestile bucatariei romanesti”!

Jurnalul National iti aduce 7 carti, 7 provocari culinare, 7 calatorii prin Romania savuroasa! In fiecare vineri, afla istoria bucatelor neamului tau scrisade Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei nationale, povestitor de geniu, primul mare antropolog culinar al romanilor... Mancaruri si legende!

Vineri, 13.08.2010, 00:00
Retete de Colectie! Intra in "Povestile bucatariei romanesti"

Retete de Colectie! Intra in "Povestile bucatariei romanesti"

Jurnalul National iti aduce 7 carti, 7 provocari culinare, 7 calatorii prin Romania savuroasa! In fiecare vineri afla istoria bucatelor neamului tau scrisa de Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei nationale, povestitor de geniu, primul mare antropolog culinar al romanilor... „Retete de Colectie“!

Joi, 29.07.2010, 00:00
Bucatele simple din Lunca Dunarii

Bucatele simple din Lunca Dunarii

Simplitatea bucatelor de la tara este de multe ori asociata cu gustul bun al copilariei si emotiile sincere: palmele crapate ale bunicii, mamaliga aburinda si iarba racoroasa. Jurnalul National a pasit in ograda unui sat dunarean pentru a redescoperi pita facuta pe vatra si iaurtul de casa.

Joi, 22.07.2010, 00:00
Reteta: Tocana olteneasca a la Radu Anton Roman

Reteta: Tocana olteneasca a la Radu Anton Roman

Povestile culinare ale regretatului Radu Anton Roman sunt reeditate de Jurnalul National, intr-o colectie de exceptie, destinata zonelor istorice ale Romaniei. Vineri, 16 iulie, primul volum din aceasta noua colectie va fi dedicata bucatelor alese din Dobrogea si Campia Romana. Ziarul si cartea vor costa 14,9 lei.

Miercuri, 14.07.2010, 00:00
x