În ediția din 14 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea a pregătit două rețete savuroase: o supă cremă de ciuperci cu crutoane și ca desert un brownie cremos
Luni, 14.03.2022, 11:18În a treia etapă din emisiunea Chefi fără limite, din insula Lemnos, concurenții și chefii au degustat o rețetă de paste flomaria cu carne de vită și telemea de oaie. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Miercuri, 09.03.2022, 12:03În ediția din 4 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat clasica rețetă de mucenici moldovenești însiropați și glazurați cu miere și nucă.
Vineri, 04.03.2022, 15:15În ediția din 4 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat "Mucenici și mâțișori". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: făină tip 650, drojdie, sare, gălbenuș de ou, unt,...
Vineri, 04.03.2022, 08:30În ediția din 3 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o tocană de peste cu fructe de mare. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: caracatița, unt, oase de...
Joi, 03.03.2022, 08:33În a doua etapă din emisiunea Chefi fără limite, din insula Lesbos, concurenții și chefii au degustat o rețeta de creveți saganaki cu ouzo și roșii cherry. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Marti, 01.03.2022, 14:05În ediția din 28 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a preparat o rețetă delicioasă și interesantă de supă de praz cu cartofi și cremă de brânză.
Luni, 28.02.2022, 13:39În ediția din 28 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Radu Darie a gătiti o rețetă de Supă de praz cu cartofi si crema de branza
Luni, 28.02.2022, 08:46În prima ediție din emisiunea Chefi fără limite, concurenții și chefii au degustat rețeta de caracatiță cu dulceață de smochine și lichior de mastic, prefătită de chef Yiannis Linos. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Marti, 22.02.2022, 15:24Florin Dumitrescu a dezvăluit în prima ediție a emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1 cea mai rapidă rețetă de feta în crustă de semințe, o gustare grecească pregătită cu doar 3 ingrediente!
Marti, 22.02.2022, 13:16În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o supă cremă de morcovi cu lapte de cocos, plină de culoare și savoare.
Luni, 21.02.2022, 17:52În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o supă de morcov cu lapte de cocoș, chec de portocale și crochete de șalău în sos de roșii cu iaurt...
Luni, 21.02.2022, 08:24Ediția din 18 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit un desert delicios! Este vorba despre un tort cu ciocolată și vișine din vișinată pe care Vlăduț l-a denumit ”Tort petrecăreț”.
Vineri, 18.02.2022, 13:36Ediția din 18 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit cu desert delicios! Este vorba despre un tort de ciocolată - Tort petrecăreț Tortul conține 70%...
Vineri, 18.02.2022, 09:24În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o interesantă rețetă de gnocchi de casă cu sos de brânzeturi și varză de Bruxelles.
Miercuri, 16.02.2022, 18:09În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Gnocchi ". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: oua, cascaval, cartofi, morcovi, dar si alte ingrediente...
Miercuri, 16.02.2022, 08:20În ediția din 15 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat un mic dejun delicios: "Friganele". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: "pâine, ardei gras roșu, ulei, lapte, sare, ouă, mortadella, pui".
Marti, 15.02.2022, 13:46În ediția din 15 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat un mic dejun delicios: "Friganele". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: "pâine, ardei gras roșu, pâine,...
Marti, 15.02.2022, 08:26În ediția din 4 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă de tort de mere cu cremă de zahăr ars și frișcă.
Vineri, 04.02.2022, 17:18În ediția din 4 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat un tort de mere răsturnat. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: mere gala, ouă, miez nuca, unt, lapte, lămâie,...
Vineri, 04.02.2022, 08:38În ediția din 3 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară trei feluri de pizza. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: brânză, mozzarella gourmet, făină de...
Joi, 03.02.2022, 10:05În ediția din 2 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o supă asiatică
Miercuri, 02.02.2022, 09:27În ediția din 1 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o varză umplută cu bacon, jambon, carne tocată, orez și pesmet pe care a asezonat-o cu un sos de parmezan.
Marti, 01.02.2022, 09:19În ediția din 21 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară "Polenta cu tocană de ciuperci". ”Este o rețeță italienească de mămăligă la la care se folosesc mai multe...
Luni, 31.01.2022, 09:01În ediția din 20 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară toast-uri delicioase de iarna. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: halloumi, jambon, prosciutto, sare,...
Joi, 20.01.2022, 20:11În ediția din 20 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară toast-uri delicioase de iarna. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: halloumi, jambon, prosciutto, sare,...
Joi, 20.01.2022, 08:34În ediția din 19 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a preparat ”șnițel de pui și paște cu pui”. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: piept de pui, ouă, bacon, ardei...
Miercuri, 19.01.2022, 08:43În ediția din 18 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a preparat ”Burrito”. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: somon, cartofi, ceapă, porumb, cașcaval, ou, fasole,...
Marti, 18.01.2022, 08:40Ediția din 16 ianurie 2022, de la Neatza de Weekend. Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă la Neatza de Weekend. Ce rețete de propun ce doi!
Duminica, 16.01.2022, 14:46Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de prepeliță, ceapă, ardei căpia, țelină, morcov,
Miercuri, 22.12.2021, 15:46Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de...
Marti, 21.12.2021, 08:23În ediția din 20 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii a preparat o rețetă de fursecuri sub formă de bulgărași cu glazură de ciocolată albă și fistic.
Luni, 20.12.2021, 15:16Este momentul în care casele se umple de veselie, iubire și miros de cozonaci. Dacă ești în căutarea rețetei perfecte pentru masa festivă, am pregătit pentru tine rețete de cozonaci pufoși cu nucă și rahat, respectiv cu umplutură de cacao, pentru a-i impresiona pe cei dragi. Iată cum prepari cozonaci aromați, cu miez pufos și crustă delicioasă.
Luni, 20.12.2021, 11:23Ediția din 20 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul emisiunii, alături de chef Roxana Blenche, a gătit ”Bulgărași magici”, un desert de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele folosite au fost...
Luni, 20.12.2021, 08:33Ediția din 19 decembrie 2021, de la Neatza de Weekend. Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă la Neatza de Weekend. Ce rețete de propun ce doi!
Duminica, 19.12.2021, 23:49În ediția din 10 decembrie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii i-a surprins pe matinali cu o delicioasă rețetă de tiramisu cu portocale și mini eclere.
Vineri, 10.12.2021, 15:40Ediția din 10 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit un desert denumit ”Tort tiramisu”, un preparat de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele de bază folosite au...
Vineri, 10.12.2021, 08:58În ediția din 8 decembrie 2021, de la Super Neatza, chef Nicolai Tand ne propune două rețete de tarte: tartă cu praz și smântână și tartă cu bacon și suc de roșii. Pe lângă aceste delicioase tarte, Nicolai a mai preparat și o negresă de post.
Miercuri, 08.12.2021, 12:30În ediția din 8 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand ne propune două rețete de tarte: o tartă cu praz și smântână și una cu bacon și suc de roșii. Desertul propus de Nicolai astăzi este o negresă de post.
Miercuri, 08.12.2021, 08:52În ediția din 6 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o interesantă rețetă de Pastitsio, o rețetă de macaroane cu carne la cuptor din bucătăria grecească, un preparat de iarnă și de sărbătoare.
Luni, 06.12.2021, 17:22Ediția din 6 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Burgeri cu piure de pastarnac copt și pastitsio”, un preparat de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele folosite au fost următoarele:...
Luni, 06.12.2021, 08:30În ediția din 26 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un ”Parfait de ciocolată”, desert ușor de făcut, iar ingredientele folosite au fost următoarele: ouă, zahăr, ciocolată amăruie...
Vineri, 26.11.2021, 08:29În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de salată bavareză de post, dar și o rețetă minunată de tartă cu brânzeturi, șuncă și pere.
Joi, 25.11.2021, 13:12În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Salată bavareză”, un preparat de post ușoar de făcut, iar ingredientele folosite au fost următoarele: cârnați nemțești, cartofi,...
Joi, 25.11.2021, 08:36În ediția din 23 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit trei rețete speciale. Două dintre rețete pot fi servite împreună ca garnitură și salată, adică rețeta de pui cu gutui și scorțișoară și salată de bulgur cu conopidă. A treia rețetă este pe bază de raci.
Marti, 23.11.2021, 20:02În ediția din 23 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit trei rețete speciale. Una care conține raci, o rețetă de pui cu garnitură de gutui în sos cu scorțișoară și o salată de bulguri cu conopidă!
Marti, 23.11.2021, 08:45În ediția din 22 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o rețetă de cotlet de porc cu garnitură de varză roșie pe care a denumit-o ”Cotlet de porc cu aromă de toamna”.
Luni, 22.11.2021, 13:31În ediția din 22 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Cotlet de porc cu aromă de toamna”, un preparat cu o ușoară tentă germană, iar ingredientele folosite au fost următoarele: varză...
Luni, 22.11.2021, 08:54În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiana. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Pastre, unt, rosii, ulei, ardei iute,
Marti, 09.11.2021, 08:28În ediția din 8 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o o rețetă de pui cu cartofi pai și trei sosuri de ardei, absolut delicioasă și în culorile toamnei.
Luni, 08.11.2021, 14:03