În ediția din 8 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o o rețetă de pui într-o marinadă de senzație cu ulei de măsline extravergin la care a adăugat curcuma, sos de soia și piper. Pe...
Luni, 08.11.2021, 10:26În ediția din 28 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat doua tipuri de pizza, picanta si cu carne tocata. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: sunca padurea neagra, rodie,...
Joi, 28.10.2021, 08:30În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă rețetă de Cartofi cu pulpe de pui pe pat de mămăliguță.
Miercuri, 27.10.2021, 16:34În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a preparat cartofi cu pui la cuptor. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cartofi, bacon, ouă, unt, ciuperci, mălai, foi de varză, ciocănele...
Miercuri, 27.10.2021, 08:30În ediția din 26 octombrie 2021, de la Super Neatza, chef Nicolai Tand, bucătarul îndrăgit al emisiunii, a preparat un întreg meniu delicios ce conține o tartă cu praz, musaca de legume și salată de sfeclă.
Marti, 26.10.2021, 13:33În ediția din 26 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o tartă cu brănză și praz, o musaca fără carne și o salată de sfeclă cu albuș de ou.
Marti, 26.10.2021, 08:45În ediția din 24 octombrie 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand și Cătășlin Rizea au preparat mai multe rețete cu specific italian.
Duminica, 24.10.2021, 10:37În ediția din 13 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă japoneză. Este vorba de rețeta Curry Udon Noodle cu pui și ciuperci, pe care a servit-o în două moduri, cu orez simplu și cu paste din orez fierte în supă de pui.
Miercuri, 13.10.2021, 12:22În ediția din 13 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă japoneză. Udon Este un tip de tăiței groși din făină, popular în mâncarea japoneză. A fost importat în Japonia din China în secolul...
Miercuri, 13.10.2021, 08:58În ediția din 12 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă hispanică de frigărui de vită cu brânză și garnitură de varză de Bruxelles cu gnocchi.
Marti, 12.10.2021, 08:50În ediția din 7 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat pizza Margherita. Pentru această rețetă a avut nevoie de următoarele ingrediente: roșii, mozzarella, făină tip 650, sare, zahăr, drojdie, ulei de măsline, usturoi și multe frunze de busuioc.
Joi, 07.10.2021, 13:00În ediția din 7 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o pizza margherita. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: roșii, brânză, mozzarella, făină tip 650, sare, zahăr,...
Joi, 07.10.2021, 08:28În ediția din 6 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul emisiunii, a preparat un veloute cu mămăligă și ouă. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: porumb fiert, ceapă, castane, ardei,...
Miercuri, 06.10.2021, 08:37În ediția din 5 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă interesantă de pește afumat la rece și marinat în suc de citrice, cu piure din legume de toamnă.
Marti, 05.10.2021, 13:13În ediția din 5 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat peste afumat cu piure, găluște cu prune. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: ghimbir, cartof dulce, castravete,...
Marti, 05.10.2021, 08:38În ediția din 4 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un antricot de vită. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: antricot de vită cu floare, ceapă roșie, usturoi, smochine, bacon, pesto, unt sărat, rozmarin, ulei de măsline, cașcaval cu pesto, bagheta, dar și alte ingrediente delicioase, denumit “Antricot de vită vesel”.
Luni, 04.10.2021, 12:32În ediția din 4 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un antricot de vită. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: antricot de vită cu floare, ceapă roșie, usturoi, smochine,...
Luni, 04.10.2021, 08:28În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat jumări din piept de rață. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: piept de rață, năut, fistic, pastă de susan,...
Joi, 30.09.2021, 08:28În ediția din 29 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o Rețetă de omletă cu ceapă verde și cârnați de casă, pe care a denumit-o Omletă de toamnă și pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cârnați, ouă, ceapă verde, sare, piper, lapte sau apă, șuncă.
Miercuri, 29.09.2021, 13:39În ediția din 29 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o omletă de toamna. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cârnați, ouă, ceapă verde, sare, piper, apă, șuncă.
Miercuri, 29.09.2021, 08:37În ediția din 28 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, bucătarul îndrăgitului matinal, chef Nicolai Tand, a pregătit o rețetă de paste folosind linguini cu zucchini și parmezan, perfectă pentru masa de prânz sau cină.
Marti, 28.09.2021, 14:19În ediția din 28 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă de paste folosint linguini cu zucchini și parmezan.
Marti, 28.09.2021, 09:56În ediția din 26 septembrie 2021, de la Neatza de Weekend, nutriționistul Carolina Costin ne arată cum pregătim un aperitiv rapid și delicios. Bruschetele pot fi consumate la orice masă principală sau pe post de gustare. Putem folosi diverse...
Duminica, 26.09.2021, 12:02În ediția din 26 septembrie 2021, de la Neatza de Weekend, Cătălin Rizea a pregătit o "Tigaie picantă”, Ingredientele pe care le-a folosit fostul concurent de la Chefi la cuțite pentru rețetă au fost pulpa de pui, ardei roșu și ardei...
Duminica, 26.09.2021, 10:40În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de risotto cu pui și mazăre.
Marti, 14.09.2021, 16:16În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de rissoto cu parmezan și carne de pasăre.
Marti, 14.09.2021, 08:26În ediția din 13 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat de sezon pe bază de vinete cu carne de porc și vită, roșii, ceapă, usturoi și mult rozmarin, rețetă pe care a denumit-o "Vinete îmbrățișate".
Luni, 13.09.2021, 14:58În ediția din 13 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat de sezon care conține vinete, carne de porc și vită, roșii, ceapă, usturoi, iar ingredientul de baza este rozmarinul...
Luni, 13.09.2021, 08:40În ediția din 3 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat desert de toamna delicioasă, care conține că ingrediente smochin, struguri roșii, gofre, struguri roze, struguri uscați, sos de vanilie, aluat de clătite, ouă, lapte, făină, sare, zahăr, smântână pentru frișcă, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Strugurii iubesc vanilia".
Vineri, 03.09.2021, 13:14În ediția din 3 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat desert de toamna delicioasă, care conține că ingrediente smochin, struguri roșii, gofre, struguri roze, struguri uscați, sos de vanilie, aluat de clătite, ouă, lapte, făină, sare, zahăr, smântână pentru frișcă, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Strugurii iubesc vanilia".
Vineri, 03.09.2021, 08:27În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de roșii umplute cu salată de toamnă, care conține că ingrediente brânză din lapte de oaie, brânză măturată, iaurt de oaie, coarne, ceapă roșie, miez de nuca, boabe de struguri, ardei iute, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Regina Roșie".
Joi, 02.09.2021, 17:12În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o salată de toamna delicioasă, care conține că ingrediente roșii, brânză din lapte de oaie, brânză măturată, iaurt de oaie, coarne,...
Joi, 02.09.2021, 08:47În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, pe bază de ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde, castraveți murați, maioneză, lipii, iaurt, avocado, gulie, ardei verde, carne de rată, ardei roșu, aripioare de pui, dar și alte ingrediente delicioase.
Miercuri, 01.09.2021, 13:32În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, care conține ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde,...
Miercuri, 01.09.2021, 08:39În ediția din 29 august 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate cu ocazia zilei de naştere a lui Florin Ristei.
Duminica, 29.08.2021, 10:43O tânără a decis să gătească niște file de pește la cuptor, dar ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte. Imaginile au ajuns pe internet și au făcut rapid înconjurul lumii.
Luni, 16.08.2021, 14:30Episodul cu numărul 10 de "BeautiFood", pe AntenaPlay, rețeta cu numărul 10. Iată preparatul de senzație pe care Chef Roxana Blenche l-a propus ca să ne dăm colegii pe spate: pui cu varză și sparanghel.
Duminica, 08.08.2021, 16:59Roxana Blenche prepară în noul episod BeautiFood piept de pui cu sparanghel, pentru a impresiona colegii de la birou.
Duminica, 08.08.2021, 14:23În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit rețeta Caponata, inspirată din bucătăria italiană.
Miercuri, 21.07.2021, 14:30În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un mic dejun delicios., denumit "Caponata"
Miercuri, 21.07.2021, 08:44În ediția din 15 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit Rețetă de friptură din mușchi file de porc, sub formă de fluture, care conține ceapă roșie, roșii, ardei iute, cartofi, cașcaval afumat, dar și alte ingrediente, denumită "Butterfly".
Joi, 15.07.2021, 18:44În ediția din 15 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit un preparat care conține ceapă roșie, roșii, ardei iute, cartofi, cașcaval afumat, dar și alte ingrediente, denumit "Butterfly".
Joi, 15.07.2021, 08:28Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și medicul Mihail Pautov, invitatul ei din această ediție, pregătesc o reţetă de "Somon în crustă de măsline"
Duminica, 04.07.2021, 12:46Chef Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o delicioasă rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.
Marti, 22.06.2021, 12:16Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.
Marti, 22.06.2021, 08:48Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin macrou, cartofi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”Macrou marinat și salată de cartofi”.
Marti, 15.06.2021, 08:24Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza de Weekend o delicioasă și interesantă rețetă de ardei umpluți în sos de roșii, dar și alte preparate la fel de gustoase și interesante.
Luni, 14.06.2021, 15:39Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc și vită, ceapă, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ardei umpluți”.
Duminica, 13.06.2021, 11:10Gătitul este o activitate făcută din plăcere, însă pentru mulți dintre noi, această pasiune ne poate fura mult timp, iar la final există posibilitatea ca rezultatul să nu fie cel dorit. Vlăduț ne spune care este secretul pe care îl are în bucătărie și care îl ajută de cele mai multe ori să realizeze farfurii pline de gust.
Vineri, 11.06.2021, 15:21Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține carne de vită, leuștean, roșii, denumit ”Sărmăluțe cu carne de vită".
Vineri, 11.06.2021, 08:45