Antena Căutare

Articole despre tavi oprea

Marele câştigător de la Iadul Bucătarilor şi-a început cariera mult visată

Marele câştigător de la Iadul Bucătarilor şi-a început cariera mult visată

După un sezon în care a trecut de toate probele din bucătărie şi a luat marele premiu, Tavi Oprea lucrează acum cot la cot cu chef Florin Dumitrescu chiar în restaurantul acestuia.

Luni, 12.01.2015, 19:50
Tavi Oprea, câștigătorul ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”,  a început să lucreze împreună cu chef Florin Dumitrescu

Tavi Oprea, câștigătorul ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, a început să lucreze împreună cu chef Florin Dumitrescu

Finalul lui 2014 a fost unul plin de bucurie pentru Tavi Oprea. Nu numai că a câștigat competiția ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 și marele premiu de 80.000 de euro, dar a și început déjà lucrul alături de chef Florin Dumitrescu

Luni, 12.01.2015, 12:19
”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a fost lider de audiență în seara marii finale

”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a fost lider de audiență în seara marii finale

Finala primului sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a adus luni seară la Antena 1 multă emoție, așteptări, vedete, mâncare spectaculoasă, decizii greu de luat.

Marti, 23.12.2014, 15:09
„Finala Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor" a fost lider de audiență! Vă mulțumim și vă dăm întâlnire la primavară, cu un nou sezon!

„Finala Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor" a fost lider de audiență! Vă mulțumim și vă dăm întâlnire la primavară, cu un nou sezon!

Finala primului sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a adus luni seară la Antena 1 multă emoție, așteptări, vedete, mâncare spectaculoasă, decizii greu de luat.

Marti, 23.12.2014, 15:06
Tavi, un adevărat învingător! Câștigătorul ne-a mărturisit, într-un interviu exclusiv, ce va face cu premiul cel mare, de 80.000 de euro!

Tavi, un adevărat învingător! Câștigătorul ne-a mărturisit, într-un interviu exclusiv, ce va face cu premiul cel mare, de 80.000 de euro!

Tavi vorbește pentru prima oară despre experiența Hell's Kitchen.

Luni, 22.12.2014, 23:45
Tavi, un adevărat învingător! Câștigătorul ne-a mărturisit, într-un interviu exclusiv, ce va face cu premiul cel mare, de 80.000 de euro!

Tavi, un adevărat învingător! Câștigătorul ne-a mărturisit, într-un interviu exclusiv, ce va face cu premiul cel mare, de 80.000 de euro!

Tavi vorbește pentru prima oară despre experiența Hell's Kitchen

Luni, 22.12.2014, 19:40
Din IAD direct în RAI! Cei doi finaliști s-au pus pe gătit pentru a obține ultimul avantaj înainte de MARELE FINAL!

Din IAD direct în RAI! Cei doi finaliști s-au pus pe gătit pentru a obține ultimul avantaj înainte de MARELE FINAL!

După o noapte albă, în care fiecare dintre cei doi concurenți, Tavi și Cătălin, și-au pregătit meniul, începe ziua cea mare

Luni, 22.12.2014, 10:23
Tavi Oprea și Cătălin Badici luptă pentru 80.000 de euro  în finala ”Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Tavi Oprea și Cătălin Badici luptă pentru 80.000 de euro în finala ”Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Probele din ediția de marți ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” au decis cine sunt cei doi finaliști ai primului sezon de la Antena 1. Tavi Oprea și Cătălin Badici sunt cei doi bucătari care intră în marea finală și vor lupta lunea viitoare, pe 22 decembrie, de la 20.30, pentru premiul de 80.000 de euro și un contract cu un restaurant de top din București

Miercuri, 17.12.2014, 12:24
Tavi Oprea ne recomandă Chamuca crocanta de dovleac cu branza de capra

Tavi Oprea ne recomandă Chamuca crocanta de dovleac cu branza de capra

Ingrediente Dovleac -15 g Branza de capra - 7g Miez de nuca - 1g Miere - 0,05 mg Foi fine de placinta - x3-6cm/20cm Ciuperci champignon - 5 Usturoi - 1catel Smantana lichida - 10 ml Vin rosu (cabernet sauvignon) - 250 ml Zahar - 1lingura...

Marti, 28.10.2014, 15:21
Tavi și Vali, asemenea lui Tom și Jerry! Concurenții par să nu se înțeleagă deloc în bucătărie!

Tavi și Vali, asemenea lui Tom și Jerry! Concurenții par să nu se înțeleagă deloc în bucătărie!

Nici echipa albastră nu se poate mobiliza pentru a scoate primele farfurii, iar Tavi încearcă să facă echipă cu Vali pentru a fi productivi

Luni, 20.10.2014, 15:05
PANICA a pus stăpânire pe bucătărie! Lucrurile scapă de sub control!

PANICA a pus stăpânire pe bucătărie! Lucrurile scapă de sub control!

Service-ul începe, dar lucrurile nu par că se desfășoară conform planului inițial.

Luni, 20.10.2014, 14:09
Nervozitatea are gust de risotto în Iadul Bucătarilor! Tensiunea crește și primele lacrimi apar în ochii concurenților!

Nervozitatea are gust de risotto în Iadul Bucătarilor! Tensiunea crește și primele lacrimi apar în ochii concurenților!

Ambele echipe sunt într-o stare de agitație, încercând să scoată ele mai bune preparate. Dacă fetele au reușit deja să servească o farfurie, echipa albastră, a băieților, se chinuie să termine două porții de risotto.

Luni, 13.10.2014, 13:02
Tavi Oprea a pornit în viață de jos! Concurentul a reușit să ajungă, la numai 25 de ani, chef de partie la Londra!

Tavi Oprea a pornit în viață de jos! Concurentul a reușit să ajungă, la numai 25 de ani, chef de partie la Londra!

Tavi este din Bacău, are 25 de ani și muncește ca bucătar în Marea Britanie

Luni, 13.10.2014, 10:44
Tavi Oprea vă invită la o porţie de Piept de curcan cu salvie, bacon și couscous

Tavi Oprea vă invită la o porţie de Piept de curcan cu salvie, bacon și couscous

Ingrediente Piept de curcan 3x 50 g Frunza de salvie jumatate per beef Bacon 3 felii mici Couscous 1 frunza de dafin 1 ram mic de cimbru 5 boabe de piper negru Sare ardei gras (galben, rosu si verde) Patrunjel Lamaie Vin rosu (Cabernet...

Miercuri, 08.10.2014, 16:29
Se deschide restaurantul Hell's Kitchen! Fetele reușesc să obțină un avantaj! Echipa roșie servește prima farfurie!

Se deschide restaurantul Hell's Kitchen! Fetele reușesc să obțină un avantaj! Echipa roșie servește prima farfurie!

După o zi în care unii s-au relaxat și alții au muncit, a venit vremea service-ului. Ambele echipe s-au pregătit spiritual pentru deschiderea restaurantului. Cu sufletul la gură concurenții așteptă să afle pe ce posturi vor lucra

Luni, 06.10.2014, 15:46
Uşor de început, dar greu de oprit! Povestea impresionantă a lui Tavi Oprea: ''Urmăream bucătarii și furam meserie''

Uşor de început, dar greu de oprit! Povestea impresionantă a lui Tavi Oprea: ''Urmăream bucătarii și furam meserie''

Tavi este din Bacău, are 25 de ani și muncește ca bucătar în marea Britanie. De-a lungul anilor, a făcut cursuri de bucătărie pe diferite specializări.

Vineri, 26.09.2014, 09:03
Uşor de început, dar greu de oprit! Povestea impresionantă a lui Tavi Oprea: ''Urmăream bucătarii și furam meserie''

Uşor de început, dar greu de oprit! Povestea impresionantă a lui Tavi Oprea: ''Urmăream bucătarii și furam meserie''

Tavi este din Bacău, are 25 de ani și muncește ca bucătar în marea Britanie.

Vineri, 26.09.2014, 08:23
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Ingrediente Ingrediente: 3 unități medii de scoici Saint Jack(aprox. 35-40 mm diametru) 1 mănunchi sparanghel verde proaspăt (aprox. 12 unităţi) 1 topinambur (aprox. 45g) 1 șalotă (aprox. 20 g) 1 căţel usturoi 1 felie bacon (aprox....

Joi, 25.09.2014, 13:52
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara. Și are o rețetă specială.

Marti, 23.09.2014, 16:06
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara.

Marti, 23.09.2014, 15:42
La ''Hell's Kitchen-Iadul bucătarilor'' visele pot deveni realitate! Tavi Oprea vrea o stea Michelin

La ''Hell's Kitchen-Iadul bucătarilor'' visele pot deveni realitate! Tavi Oprea vrea o stea Michelin

De-a lungul anilor, Tavi a făcut cursuri de bucătărie pe diferite specializări.

Luni, 22.09.2014, 22:16
x