Antena Căutare

„Du-te, fă! M-au lăsat picioarele”. Ana Morodan, criză de zile mari la Asia Express! O cobră a făcut-o să își iasă din minți

Ana Morodan a făcut o criză la cel mai dur reality show, Asia Express, după ce s-a confruntat cu o fobie cruntă. Concurenta a avut parte de o întâlnire cu… o cobră.

Ana Morodan a făcut o criză la cel mai dur reality show, Asia Express, după ce s-a confruntat cu o fobie cruntă. Concurenta a avut parte de o întâlnire cu… o cobră.

„Nu, nu, nu, nu! A fost o plăcere. Mă bucur că ne-am văzut, la revedere! Exclus să ridic acest capac. Uitați-mă! Du-te, fă, știu ce e. Nici nu mă gândesc. M-au lăsat picioarele pe loc”, a spus Ana Morodan, dându-și seama imediat că în coșul pe care era provocată să îl deschidă se afla un șarpe.

„Numai dacă mă suna cineva și îmi spunea că stă un călău cu o secure deasupra capului lui Teleșpan – în acel moment, OK”, a mai spus ea.

Ana Morodan a precizat că acceptă orice penalizare, înainte de a încerca să meargă mai departe în această probă în care trebuia să ia trei bilețele, învingându-și fobia.

Morodan s-a gândit la mai multe soluții pentru a deschide capacul – să folosească un băț, dar acesta s-a rupt, să folosească parfum și brichetă, dar a abandonat planul, sau să folosească o stație cu antenă.

După ce a deschis capacul și a văzut că în cutie se afla nu orice șarpe, ci o cobră, Morodan a rupt-o la fugă și a căutat calmante în rucsac.

„Când am văzut o cobră care își ridică capul… M-a apucat isteria, criza de nervi, anxietatea, panica, tot!”, a mai spus Morodan.

De criza lui Morodan nu au scăpat nici localnicii care s-au adunat să vadă scena.

„Puteți să mergeți fiecare să munciți, că de aceea e țara voastră așa, că stați și vă uitați, fă, ca la spectacol. Meritocrația la triumf! N-ați auzit de conceptul acesta?”, le-a strigat Morodan oamenilor.

Cum s-a descurcat Ana Morodan puteți vedea în clipul de mai jos din Asia Express.

Vedetele Asia Express, invitate la teatru sau la… tortură? Cocuța, în culmea disperării: „Sunt proastă rău. M-au apucat ... „Păi nu ne jucăm noi cu cobrele?”. Adrenalină maximă pentru Șerban Copoț la Asia Express! Cum a păcălit șarpele pentru a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x