Antena Căutare

Aventura lui Valentin Butnaru în India a ajuns la final! Cea mai dură schimbare pentru concurenții Asia Express: mixarea echipelor

Aventura lui Valentin Butnaru în India a ajuns la final. Prezentatorul știrilor se întoarce în România susținând că s-a simțit excelent alături de concurenți. Gina Pistol anunță câteva schimbări în cadrul concursului. Concurenții sunt nevoiți să-și aleagă alt partener de echipă. Noile echipe sunt extrem de surprinse.

Aventura lui Valentin Butnaru în India a ajuns la final. Prezentatorul știrilor se întoarce în România susținând că s-a simțit excelent alături de concurenți.

Gina Pistol anunță câteva schimbări majore în cadrul concursului. Concurenții sunt nevoiți să-și aleagă alt partener de echipă. Noile echipe sunt extrem de surprinse.

Aventura lui Valentin Butnaru în India a ajuns la final!  Cea mai dură schimbare pentru concurenții Asia Express: mixarea echipelor

Concurenții sunt curioși vizavi de proba care li se pregătește. Toți concurenții se declară ,,în ceață, dar pe măsură ce Gina le explică regulile jocului, concurenții încep să se dezmeticească.

George, cel mai bătrân membru, l-a ales pe Oase, CRBL l-a ales pe Ștefan, pentru a alege împreună cele mai bune strategii, Adrian l-a ,,înfiat'' pe Bogdan, iar Jojo a ales-o pe Ana Morodan, iar Cocuța l-a ales pe Paul, căci a fost cea mai ,,tânără dintre bătrâni''.

Chiar dacă nu le convin noile modificări, concurenții sunt nevoiți să se acomodeze repede în noile echipe, altfel riscă să ajungă pe ultimul loc în clasamentul cursei.

Fiecare cuplu a primit câte 1000 de rupii pentru a-și cumpăra câte un cadou ,,de acomodare'' unul altuia.

Ana Morodan și Jojo, una dintre noile echipe, merg către piața de cadouri cu un Maserati de epocă, din anul 1961. Cele două sunt extrem de fericite de norocul pe care îl au.
Printre cadourile primite, CRBL primește o mătură de la Șerban Copoț, Ana Morodan o rochie de la Jojo, iar Cocuța o brățară și cercei de la Paul Ipate.

Exploratorii, Bogdan Boantă și Adrian Teleșpan sunt ajutați de câțiva agenți de poliție să facă autostopul. Cei doi concurenți găsesc foarte repede o mașină care să-i ducă la destinație.

Ana Morodan își dorește să ajungă prima la Gina Pistol doar pentru că face echipă cu Jojo și nu vrea să o dezamăgească, altfel nu s-ar fi implicat prea mult în această cursă, spune ea.

A venit momentul pentru concurenți să primească cea de-a doua misiune. Aceștia trebuie să ansambleze spada celebrului rege Tipi care le-a rezistat trupelor britanice. Echipele au început asfel căutarea a 5 bucăți mici de lemn care ajutau la reconstruirea spadei.
Paul și Cocuța au început căutarea prin toate locurile, inclusiv prin cutiile de pantofi.

CRBL și Șerban încearcă să se folosească de celelalte echipe. Acolo unde caută ceilalți merg și ei, poate așa găsesc mai repede piesele spadei regelui Tipi.

Aventura lui Valentin Butnaru în India a ajuns la final!  Cea mai dură schimbare pentru concurenții Asia Express: mixarea echipelor

Concurenții asamblează spada regelui Tipi, dar mesajul înscripționat este în limba urdu. Aceștia sunt nevoiți să găsească pe cineva care să le traducă ceea ce este scris pe sabie. Mulți au încercat, dar puțini au reușit!

Gina Pistol schimbă regulile jocului. Cursa se oprește în acest moment, iar noile echipe trebuie să își găsească cazare. Această misiune pare aproape imposibilă în locurile în care se află: ,,În momentul în care ne-am dat seama că e cu șerpălăi, am zis nu...''

,,Acum am urât-o teribil pe Gina. După ce am găsit mașină să ne ducă și nu aveam mult de mers...'' spun Ana și Jojo, total dezamăgite.

Nici CRBL și Ștefan nu au primit vestea foarte bine, dar se încurajează cu speranța că așa au pățit mereu, dar în final au învins.

La cum arată împrejurimile, cazările sunt la noroc. Ana și Jojo încă visează la o ,,cazare faină''.

George și Oase au ajuns într-o casă ostilă, cu furnici, țânțari, păianjăn și un șarpe''.

Deși toți concurenții sunt foarte determinați de a-și găsi un adăpost, norocul nu este încă de partea lor. După numeroase căutări, CRBL și Șerban Copoț găsesc cazare la un hotel de lux. Cei doi concurenți sunt extrem de mulțumiți de camera în care vor dormi.

Porniți la drum, CRBL și Șerban Copoț compun o piesă special creată pentru jocul de amuletă. Fostul component al trupei Simplu face beatbox, iar colegul său de fosta trupă Animal X compune versurile.

Confruntarea pentru amuletă a început! Ca să câștige jocul pentru amuletă, concurenții trebuie să folosească praștia ca să doboare soldații de plastic ai echipei adverse.

Aventura lui Valentin Butnaru în India a ajuns la final!  Cea mai dură schimbare pentru concurenții Asia Express: mixarea echipelor

Jojo și Ana luptă împotriva lui Adrian Teleșpan și Bogdan Boantă. Deși au vrut să pară foarte curajoase, fetele noastre par că nu se pricep extrem de bine la tras cu praștia, spre deosebire de băieți, care par a avea în sânge loviturile cu praștia.

Cursa pentru imunitate a început! Jojo este foarte hotărâtă. Pentru că își dorește atât de mult imunitatea, Jojo își pune viața în pericol când face autostopul, iar acum, când Paul Ipate nu mai este lângă ea să o oprească, este mult mai hotărâtă: ,,Și al treilea război mondial dacă vine, ea îl termină, ea îl închide și e foarte posibil ca tot ea să îl și pornească''.

La următoarea probă, cea a magazinului de jucării, toți concurenții au avut mari probleme: ,,Era foarte greu că toate semănau între ele. Era haos general, efectiv se potrivea expresia ,,Găsește acul în sacul cu fân''.

Ajunși la steag, Bogdan Boantă și Adrian Teleșpan sunt primii care încep următoarea probă.
Fiecare pereche va primi un plic în care va găsi poză cu 3 jucării de o anumită culoare, model formă pe care trebuie să le identifice într-un magazin plin cu jucării.

Concurenții Asia Express primesc o nouă misiune imposibilă! Ei trebuie să se joace cu câte un elev al școlii din oraș, care se regăsește în poza lor din plic. Aici trebuie să folosească cele trei jucării pe care le-au luat de la magazinul de obiecte.

Aventura lui Valentin Butnaru în India a ajuns la final!  Cea mai dură schimbare pentru concurenții Asia Express: mixarea echipelor

George și Oase au ajuns primii la școală și au descoperit împreună cu copilul ales cum se joacă cele 3 jocuri aduse. Cei doi au fost extrem de satisfăcuți de această experiență plină de energie pozitivă cu care copiii i-au încărcat.

Următoarele sosite au fost Jojo și Ana care au învățat de la cei mici cum se folosesc fluturele, titirezul și kendama. Spre deosebire de Jojo, Ana a părut că nu are deloc răbdare cu cei mici, dar încet, încet atmosfera s-a domolit.

Aventura lui Valentin Butnaru în India a ajuns la final!  Cea mai dură schimbare pentru concurenții Asia Express: mixarea echipelor

La școală au ajuns și CRBL și Ștefan care s-au descurcat de minune cu cei mici, reușind să le aducă pe chipuri fericire și speranță că cineva se joacă cu ei și le aduce daruri.

Ultimii și fără speranță au ajuns Paul Ipate și Cocuța, care s-au bucurat că au mai găsit steagul și copii la școală.

Aventura lui Valentin Butnaru în India a ajuns la final!  Cea mai dură schimbare pentru concurenții Asia Express: mixarea echipelor

O nouă probă i-a încurcat pe concurenți, dar i-a încărcat cu multă energie: ,, Proba școlii a fost cea mai tare probă''... S-a râs copios! CRBL și Oase, în formă după experiența din India: "După ce că te-ai îmbrăcat de la second-hand, mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x