Antena Căutare

Cocuța, dezvăluiri din Asia Express! De ce s-a bătut cu Ana Morodan, cu sariuri ude. „Nu am fost doar nervoasă”

Cocuța a vorbit, luni, la „Xtra Night Show”, despre un mic conflict pe care l-a avut la Asia Express cu Ana Morodan, sau, mai degrabă, despre o bătaie cu sariuri ude.

Cocuța a vorbit, luni, la „Xtra Night Show”, despre un mic conflict pe care l-a avut la Asia Express cu Ana Morodan, sau, mai degrabă, despre o bătaie cu sariuri ude.

Cocuța și Ana Morodan au avut de spălat sari-uri într-un râu, izbindu-le de pietre. După ce Cocuța s-a plâns că Morodan o stropea în timp ce bătea sariul de piatră, a izbucnit bătaia, în joacă.

„Scânteia” ar fi pornit, totuși, de la Șerban Copoț, care a stropit-o primul pe Cocuța, la proba la care au trebuit să spele sariuri.

„Dintr-o dată, piatra mea devine Ana și eu devin piatra Anei și uite așa ne spălăm noi sariul una de cealaltă”, a spus Cocuța, după proba din Asia Express.

Cocuța, care a precizat că ce s-a întâmplat între ea și Morodan nu a fost un „conflict”, a vorbit și despre proba chinuitoare pentru ea la care a trebuit să ghicească scenete dintr-un spectacol de teatru la Asia Express.

„Eu am stat o oră și jumătate acolo. Dansatorii erau disperați, transpirați, vineți. Nu am fost doar nervoasă. Am și râs, dar nu s-a văzut”, a povestit Cocuța.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show”.

Cocuța, despre momentul de panică din Asia Express: „Oamenii deveneau agresivi, voiau să ne atingă”... Probleme pentru Ana Morodan. Contesa digitală, agresată pe stradă: „Au fost niște momente groaznice”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x