Antena Căutare

„Prost ești, dar norocos!”. CRBL și Oase au câștigat amuleta de 1.000 de euro! Paul Ipate: „Mi-a venit să vomit”

CRBL și Oase au câștigat amuleta în valoare de 1.000 de euro, după o luptă acerbă ce a inclus mai multe probe inedite, la care s-au întrecut cu Paul Ipate și Jojo.

CRBL și Oase au câștigat amuleta în valoare de 1.000 de euro, după o luptă acerbă ce a inclus mai multe probe inedite, la care s-au întrecut cu Paul Ipate și Jojo.

Câte un concurent din fiecare echipă a trebuit să găsească safire, spălând pietre într-o piscină. La această probă s-au întrecut Jojo și Oase.

„Prost ești, dar norocos! Ai mâncat ce nu trebuie”, i-a spus CRBL lui Oase, după ce coechipierul lui a găsit primul safir.

Între timp, CRBL și Oase s-au întrecut la alte probe inedite, inclusiv să mestece frunze, asemenea minerilor din zonă.

„Un gust oribil – și amar, și scârbos, și cu miros nasol. Nu știu ce era acolo, dar mi-a venit voma până în gât. Mi-au ieșit pur și simplu din gură, pentru că îmi venea să vomit”, a spus Paul Ipate.

În final, CRBL și Oase au câștigat amuleta, după ce Oase a găsit primul cel de-al cincilea safir.

„Mi-a căzut fața și am spus că îl iubesc foarte tare”, a spus CRBL.

Paul Ipate s-a apărat, spunând că CRBL a câștigat doar probele ușoare, iar el le-a câștigat pe cele grele, de „bărbați”.

„Asta e, nu avem ce să facem, mergem mai departe", a spus Jojp.

Urmăriți cum s-au descurcat concurenții în jocul pentru amuletă în clipul de mai jos din „Asia Express”.

Lacrimi pe fața lui Cosmin Seleși! A mers patru ore prin ploaie! Ce l-a făcut să plângă, la Asia Express. „Ziceai că e c... Ți se taie răsuflarea! Câțiva dintre concurenții în Asia Express au ajuns într-un safari, în cursa pentru imunitate. „Îț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x