Antena Căutare

Jojo a căzut din picioare, după proba pentru amuletă! „Mi s-a făcut rău, Dane!”

Jojo a căzut din picioare, după proba pentru amuletă, spunându-i lui Paul Ipate că i s-a făcut rău, în ediția de luni a celui mai dur reality-show, „Asia Express”.

Jojo a căzut din picioare, după proba pentru amuletă, spunându-i lui Paul Ipate că i s-a făcut rău, în ediția de luni a celui mai dur reality-show, „Asia Express”.

Proba de la amuletă a lasat urme pentru Jojo. Concurenta de la Asia Express a fost la un pas să leşine şi a avut nevoie de intervenţia echipei medicale!

„Eu nu lucrez bine sub presiune și nu mă simt bine într-un spațiu unde e foarte multă lume. Îmi dă o stare de claustrofobie. Am simțit că este foarte multă presiune pe mine. Asta nu mă ajută la o astfel de probă”, a spus Jojo.

„Mi s-a făcut rău, Dane”, l-a anunțat Jojo pe Paul Ipate.

„Lasă-mă acum, lasă-mă un pic, Dă-te de lângă mine. N-am aer. Pur și simplu n-am aer. Nu înțelege nimeni?”, i-a mai spus ea lui Paul Ipate.

„Anumite limite fizice nu pot fi întrecute în această competiție”, a spus Jojo.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Asia Express”.

Cocuţa şi Bogdan, război cu Jojo şi Paul Ipate, la proba de amuletă! Lupta a fost strânsă! „Eram disperați”... Ruby, dans fierbinte în bikini, la „Asia Express”! „Ce viață!” – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x