Antena Căutare

”Mi-a dat sângele pe nas!” Jocul pentru amuletă a fost greu, dar Ștefania și Speak au învins: ”M-am bucurat pentru bănuți!”

Jocul pentru amuletă s-a dat, în această seară, la Asia Express, între Adda și Cătălin și Speak și Ștefani. Norocul a fost, însă, de partea celor din urmă. 

Noul episod al emisiunii Asia Express a adus noi provocări pentru concurenți, iar norocul a fost de partea lui Speak și Ștefaniei. Cei doi au colaborat perfect, iar rezultatul a fost, evident, obținerea amuletei.

”Am câștigat, clar.”, a spus Ștefania, în timp ce Speak a recunoscut: ”Eu m-am bucurat pentru cei patru bănuți.”

Vezi și: Răsturnare de situație la Asia Express. Concurenții, provocați să-i convingă pe oamenii care i-au luat la autostop să facă karaoke: ”Nu era destul de grea proba asta!”

Cei doi au recunoscut, însă, că proba n-a fost deloc ușoară: ”Mi-a dat sângele pe nas. Mi-a fost foarte greu acolo!”, a spus Ștefania.

Vedeți cum au reușit cei doi să obțină amuleta, în clipul de mai sus!

Răsturnare de situație la Asia Express. Concurenții, provocați să-i convingă pe oamenii care i-au luat la autostop să fa... Desertul tradițional filipinez, o ”ciorbă de gheață”! Concurenții de la Asia Express au fost oripilați: ”Mi-e rău, mă do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x