Antena Căutare

Bravo, tată! Rezumat episodul 12, sezonul 2, din 5 mai. Flavius, Gioni și Mario au parte de noi aventuri în fostul lor liceu

În al doisprezecelea episod din 5 mai, telespectatorii au putut urmări noile peripeții prin care au trecut Mario, Flavius, Gioni și Emil. Ce se mai întâmplă cu tăticii se vede în cadrul celor mai noi episoade ale serialului de pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Flavius, Gioni și Mario au parte de noi aventuri în fostul lor liceu Galerie
Bravo, tată! Rezumat episodul 12, sezonul 2, din 5 mai. Flavius, Gioni și Mario au parte de noi aventuri în fostul lor liceu | Antena 1

În al doisprezecelea episod Bravo, tată! difuzat pe 5 mai, telespectatorii au avut ocazia de a urmări îndeaproape cum cei patru tătici merg în vizită la fostul lor liceu.

Ce se întâmplă cu tăticii se vede în fiecare duminică, de la 23:00, în serialul Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Bravo, tată! Rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Gioni se internează la un spital de psihiatrie

Bravo, tată!, rezumat episodul 12, din 5 mai. Gioni se simte ghinionist și vrea să-și facă o curățare energetică

Gioni crede că i s-a stricat telefonul pentru că nimeni nu îl mai sună cu scopul de a apărea la televizor sau pentru a lua parte la castinguri. Pentru că totul pare că este împotriva lui, iar Ramona crede că este „deocheat”, Gioni o roagă pe Leti să îi facă o curățare energetică.

Tăticul este focusat pe a face lucruri bune, așa cum Leti i-a recomandat și începe prin a verifica dacă i-a făcut cuiva rău. Flavius îl ajută să facă o listă cu toate persoanele din agenda telefonică cărora Gioni le-a greșit de-a lungul timpului.

Cei doi ajung la concluzia că prima persoană căruia Gioni ar trebui să îi ceară scuze este Alice, fosta lor profesoară, care acum face și piercing-uri.

Ajuns la Alice, Gioni ajunge fără să vrea direct pe scanul de piercing-uri, fiind convins să își faca un piercing chiar în sfârc.

După ce ajunge acasă îi cere sfatul Ramonei pentru a-l da jos, dar aceasta îl ignoră fiind sătulă de lucrurile fără sens pe care le face.

Bravo, tată!, rezumat episodul 12, din 5 mai. Mario, probleme mari în timpul unui interviu de angajare

Din cauza presiunilor din jurul lui, Mario ajunge la concluzia că ar putea să încerce din nou să se angajeze și astfel ajunge cu Dana la un interviu.

Totul pare că merge de minune, totul până când Mario află că trebuie să aducă diploma de Bacalaureat pentru a putea fi angajat. Dana care aștepta pe hol, aude discuția și intervine. Pentru a nu pica într-o lumină proastă, bărbatul spune că trebuie să meargă să ridice diploma de la liceu pentru că nu a ridicat-o niciodată.

Totuși, tăticul se întâlnește cu Gioni, Flavius și Alice, fosta profesoară, care îi invită să meargă la liceu pentru a le vorbi elevilor din generația actuală, iar bărbații acceptă fără să stea pe gânduri.

După ce se ditrează pe holurile liceului, fumează în baie și arunca cu baloane de apă, Alice vine și îi ia în sala de clasă unde ar trebui să le vorbească elevilor.

Copiii îi ia la rost pe cei trei, iar Alice îi întrerupe pentru a-i prezenta pe tătici.

„Unul e casnic, altul e bișnițar, celălalt... o vedetă apusă. Așa că dacă nu vreți să ajungeți ca ei, ar fi bine să vă apucați de treabă chiar acum”.

Tăticii sunt scoși imediat din liceu de doi angajați care au văzut toate lucrurile rele pe care le-au făcut.

Citește și: Bravo, tată! Rezumat episodul 10, sezonul 2, din 21 aprilie. Cei patru tătici își doresc să devină bărbați adevărați

Bravo, tată!, rezumat episodul 12, din 5 mai. Crengunța, din victimă, agresor

Înainte să ajungă acasă, Crenguța se întâlnește cu un domn care o tragere la răspundere cu privire la căsătoria ei cu Emil, dorind să verifice dacă documentele ei sunt în regulă pentru a rămâne pe teritoriul României. În timp ce ea încearcă să scape de bărbat, Doina îi spionează de la geam.

Speriată de situație, Crenguța le cere sfatul prietenelor ei, Dana, Angelica, Cristina și vecina lui Flavius.

„Dacă îi spune ăsta lui Emil că l-am păcălit” întreabă Crenguța speriată.

Doamnele încearcă să găsească soluții, dar Crenguța le refuză pe toate. Nu vrea să audă sub nicio formă de poliție, dar i se pare o idee bună ca Dana să îl bată pe bărbatul care îi cere bani pentru a păstra secretul față de Emil. În timp ce ele se contrazic, Crenguța primește apel de la domnul care îi face probleme pentru a se întâlni.

Pentru a nu o lăsa singură pe Crenguța, Cristina, Dana, Angelica și vecina o însoțesc la întâlnirea cu bărbatul, dar supriza cea mare este de fapt atunci când apare Doina care le urmărea pentru a vedea cu cine se întâlnește „nora” ei în miez de noapte.

În timp ce ele discutau, încercând să-i ascundă Doinei adevărul, bărbatul își face apariția. Imediat, vecina lui Flavius îl lovește în cap, iar acesta cade pe asfalt.

Bărbatul rămâne în grija Săbioaicei pe parcursul nopții fiind legat de un scaun în timp ce aceasta îl amenință cu un cuțit.

A doua zi, Săbioaica le sună pe fete și le cheamă la fața locului, spunându-le că a rezolvat problema.

Imediat ce au ajuns, bărbatul îi cere scuze Crenguței pentru că a șantajat-o, iar spre seară îi face o nouă vizită chiar la Emil acasă pentru a-și cere iertare din nou.

„Am venit să vă spun că e totul ok. Totul rezolvat și ne cerem scuze!” spune bărbatul și pleacă în grabă.

Emil e bucuros că totul s-a terminat și acum îi cere Crenguței divorțul.

Despre serialul Bravo, tată!, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Bravo, tată! este un serial de comedie ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. În fiecare duminică de la 20:00, Antena 1 îi invită pe telespectatori la o porție copioasă de râs și voie bună, sub sloganul: „Aștia suntem, atâta putem!”

Patru bărbați din medii complet diferite devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații.

Noul serial de comedie marca Antena 1 aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune, într-o poveste concentrată în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Citește și: Bravo, tată! Rezumat episodul 9, sezonul 2, din 14 aprilie. Tăticii merg în camping cu copiii

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialulBravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

După serial, AntenaPLAY îi invită pe telespectatori să pășească în culisele serialului cu o producție exclusivă, „Bravo, tată! Making of”, unde actorii și echipa implicată oferă informații exclusive din spatele camerelor de filmat.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x