Antena Căutare

A acoperit-o cu sărutări! Andreea Mantea, cucerită total de un concurent de la Burlăciţa

Pe parcursul emisiunii, Andreea le-a pregătit pretendenţilor ei fel de fel de surprize şi întâlniri romantice ori pline de adrenalină. Pe scurt, burlăciţa s-a dovedit a fi imprevizibilă în momentul în care a vrut să cunoască mai bine o persoană.

Pe parcursul emisiunii, Andreea le-a pregătit pretendenţilor ei fel de fel de surprize şi întâlniri romantice ori pline de adrenalină. Pe scurt, burlăciţa s-a dovedit a fi imprevizibilă în momentul în care a vrut să cunoască mai bine o persoană.

De data aceasta, Andreea l-a surprins pe Cristian cu vizita ei. S-a dus la el în camera la cinci dimineaţa şi l-a trezit: „A fost singura dată când nu m-am supărat că am fost dat jos din pat la ora aceea. De obicei sunt morocănos dacă nu-mi fac somnul, dar atunci am zâmbit instant”, povesteşte concurentul. La început, Cristian nu înţelegea de ce Andreea este la el în cameră, dar imediat, misterul s-a elucidat: „Am venit să te invit la un date. Ai cinci minute la dispoziţie să te îmbraci, altfel, plec fără tine”, declară Andreea.



Somnoros, Cristi a sărit din pat şi a plecat în grabă cu Andreea către întâlnirea pe care burlăciţa o planificase. Din păcate, planul Andreei a fost dat peste cap, iar surpriza nu a mai ieşit aşa cum şi-a dorit.

Ea a pus la cale un picnic romantic, pe un deal, de unde puteau admira superba panorama. Ceaţa, însă, le-a stricat peisajul. Totuşi, cei doi au profitat de timp pentru a se cunoaşte mai bine. Cristian Mitrea i-a făcut declaraţii romantice, iar Andreea l-a răsplătit cu numeroase săruturi.

"Este mult prea devreme să vorbim despre sentimente. Dacă pe Cristi l-am simţit sincer, despre ceilalţi băieţi nu şltiu ce să zic, nu ştiu cât de serios iau ei acest concurs", a spua Andreea.

Totuşi, ceva a făcut-o să-şi dorească să păstreze distanţa faţă de Cristi. Atitudinea lui i-a amintit de fostul iubit, Ştefan Stan.

Sărutul "otrăvit" a semănat discordie printre concurenţii de la Burlăciţa... Andreea Mantea e ŞOCATĂ! Uite ce îi poate reproşa un concurent de la Burlăciţa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x