Antena Căutare

Asta întrece orice imaginație! Iată ce a făcut Andreea Mantea cu un concurent în piscină!

Cel de-al nouălea episod al incendiarului reality show „Burlăciţa”, difuzat joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, aduce o mulţime de surprize.

Cel de-al nouălea episod al incendiarului reality show „Burlăciţa”, difuzat joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, aduce o mulţime de surprize.

Cei şase pretendenţi la inima burlăciţei simt că timpul nu mai este în favoarea lor şi sunt dispuşi să facă orice pentru a o convinge pe Andreea că locul lor este lângă ea. Este şi cazul lui Sorin, stripperul de doar 24 de ani din Iaşi, care în momentul în care a primit invitaţia la o întâlnire privată şi-a promis că burlăciţa nu va mai scăpa nesărutată. Si nu s-a oprit aici.

„Câteva sute de femei au trecut deja prin „mâinile” lui şi are doar 24 de ani” i-a spus Andreea reporterului emisiunii înainte de a porni către locul întâlnirii, referindu-se la cariera lui ca stripper. „Mă întrebam până unde poate ajunge într-un astfel de show cu o femeie”, a continuat ea. Şi nu a avut nevoie de mult timp ca să afle pe propria-i piele. I-a dansat şi a îmbrăcat-o în frişcă, făcând-o să exclame: „Sunt curioasă care este momentul în care se opreşte?!”

Cum s-a încheiat întâlnirea celor doi, dar şi momentele picante dintre Andreea şi Sorin, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod „Burlăciţa”, difuzat joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Pe Andreea, telespectatorii o vor putea urmări începând de duminica aceasta şi la Antena Stars, unde timp de patru zile pe săptămână va prezenta cea mai fierbinte emisiune a verii, „Petrecerea Burlăciţelor”, de la ora 21:30.

Andreea Mantea, dezvăluiri INCENDIARE despre prima sa relație amoroasă... Luptătorul de la „Burlăciţa” şi-a ieşit din minţi: ”Jur că nu mai ştiu ce s-a întâmplat, dar s-a declanşat războiul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x