Antena Căutare

Nu o să-ţi vină să crezi ce a păţit Andreea Mantea la Hollywood! Toţi bărbaţii au făcut coadă la autografe

Andreea Mantea este una dintre cele mai râvnite burlăciţe ale momentului. Ea a acceptat provocarea vieţii ei, aceea de a-şi găsi jumătatea în cel mai incitant reality show, „Burlăciţa”, difuzat în fiecare joi seara, la Antena 1.

Andreea Mantea este una dintre cele mai râvnite burlăciţe ale momentului. Ea a acceptat provocarea vieţii ei, aceea de a-şi găsi jumătatea în cel mai incitant reality show, „Burlăciţa”, difuzat în fiecare joi seara, la Antena 1.

Romantică incurabilă din fire, dar şi curajoasă, Andreea le-a pregătit băieţilor întâlniri memorabile prin intermediul cărora să-i cunoască cât mai bine, pe tot parcursul reality show-ului. Aflaţi în Los Angeles, capitala internaţională a distracţiei, burlăciţa a mers alături de unul dintre cei mai frumoşi băieţi din emisiune, după cum ea a mărturisit, pe Hollywood Boulevard. Prezenţa celor doi a fost remarcabilă, pentru că atât Andreea, cât şi Sorin, au primit laude din partea trecătorilor: „Eşti un star? Arăţi ca Angelina Jolie, iar prietenul tău arată mai bine ca Brad Pitt”, a exclamat unul dintre trecători. „Normal că mă simt bine când oamenii ne fac complimente”, a declarat Andreea.

Cei doi au făcut poze cu personajele preferate din filme, iar când „Batman” a luat-o în braţe pe Andreea, Sorin l-a avertizat că trebuie să stea departe de ea: „Este o chestie de autoapărare a bărbaţilor, a masculilor, să-şi protejeze iubita, ca cei din jur să stea departe”, povesteşte Sorin. Atitudinea lui nu a supărat-o pe Andreea, ba din contră: „Nu m-a deranjat gestul lui Sorin, chiar, m-a amuzat şi m-a flatat. Asta înseamnă că este mândru lângă mine, aşa cum sunt şi eu lângă el”, mărturiseşte Andreea Mantea. Se pare că cei doi s-au simţit bine unul în preajma celuilalt, pentru că întâlnirea lor a durat opt ore, fiind una dintre cele mai lungi date-uri de până acum.

Ce au avut de comentat ceilalţi băieţi despre întâlnirea Andreei cu Sorin rămâne de văzut la „Burlăciţa” în ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1.

Un concurent, extrem de furios pe burlăciţa Andreea Mantea! Iată gestul care l-a scos din sărite!... Burlăciţa Andreea Mantea, surprinsă în camera unui pretendent la ora cinci dimineaţa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x