Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, 1 iulie 2021. Ce părere are mama lui Andi Constantin despre alegerea Anei Bene

Cel mai recent episod Burlacul - Destăinuiri i-a adus împreună pe Andi Constantin și mama sa, cea care i-a fost alături și în primul episod al show-ului Burlacul sezon 6. Cei doi au discutat despre provocările emisiunii și au comentat Finala difuzată de Antena 1 pe 1 iulie 2021.

colaj de imagini cu ana bene, andi constantin si mama lui Galerie
Cel mai recent episod Burlacul - Destăinuiri i-a adus împreună pe Andi Constantin și mama sa, cea care i-a fost alături și în primul episod al show-ului Burlacul sezon 6 | Antena 1

”Când a început emisiunea, din start multe dintre fete nu mi-au dat impresia că au venit cu scopul pentru care emisiunea. Cred că majoritatea te cunoșteau din proiectul trecut și aveau prejudecăți. După părerea mea, că te-am susținut și în celălalt proiect, nici acolo nu ai dost decât tu. Nu cred că ar fi avut un motiv să-și formeze o părere greșită, dar oamenii nu sunt la fel.”, a spus mama lui Andi Constantin la începutul ultimul episod din seria Burlacul - Destăinuiri, difuzată în exclusivitate pe Antena Play.

Mama lui Andi Constantin, uimită că Burlacul a eliminat-o pe Melissa Azak

”Wow...”, a exclamat mama lui Andi când a văzut că a eliminat-o pe Melissa Azak. Nici Burlacul n-a părut mai încântat când a urmărit, la rece, evenimentele din Finala Mică.

”Pare mai greu din exterior, jur.”, a spus și Burlacul, care și-a pus mâna la gură.

”Atunci ai tăiat și gata. Ai plecat de la locul crimei. A trecut și timpul, iar acum se pune puțină sare. Sunt sigură că te-ai gândit foarte mult la ea. Am înțeles că era o femeie realizată, era ceva stabil.”, a afirmat doamna Constantin.

Citește și: Exclusiv. Ana Bene, despre relația cu Andi Constantin, după ce a câștigat Burlacul sezon 6

Protagonistul show-ului Burlacul sezon 6 a explicat, în detaliu, de ce a lăsat-o pe Melissa Azak să plece.

”Erau multe semne de întrebare la anumite chestiuni vitale unei relații. Nu intru acum în detalii, dar sunt vitale într-o relație. O relație este, într-adevăr, romantică, ai nevoie de romantism, de sentimente, de iubire, dar trebuie să fie și practică. Eu am mai trăit chestia asta și știi foarte bine, când nu e practică, la modul că este fizic greu să fii unul lângă celălalt. E dureroasă și chinuitoare, apar problemele, neajusturile, vrei mai mult.

Nu știu dacă eu unul mai vreau să cauzez sau să mi se cauzeze genul ăla de durere. Ce e curios e că istoria poate nu se repetă, dar rimează. Dacă în Simona găsesc o situația din trecutul meu, cu Melissa la fel... Cum altfel poate un om să judece dacă nu prin prisma experiențelor sale? (...) Pe mine mă doare foarte tare acum pentru că observ și mai bine cât de mult a afectat-o pe Melissa. Eu nu am văzut să plece vreo fată așa. Mi se face pielea de găină.”, a declarat el.

Momentul în care doamna Constantin a început să plângă

Imaginile în care Andi Constantin a mers după Melissa Azak la aeroport au emoționat-o pe mama sa până la lacrimi.

Citește și: Exclusiv. Andi Constantin, despre relația cu Ana Bene, după finala sezonului 6 Burlacul

Când a văzut reacția ei, Burlacul a luat-o de mână, însă asta nu a liniștit-o complet pe cea mai importantă femeie din viața lui.

Mama lui Andi Constantin, emoționată de Simona Bălăceanu

În Finala Burlacul, Simona Bălăceanu a renunțat la bariere și și-a arătat firea sensibilă. Mama lui Andi Constantin nu a rămas indiferentă și, cu vocea tremurândă, a mărturisit că fata nu a fost preferata ei, însă noua Simona îi este pe plac.

Citește și: Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin i-a spus Simonei Bălăceanu decizia. Cum a reacționat fata

”O altă Simona. Am dezvoltat așa un pic de aversitate pe parcurs, însă acum am empatizat și nu am mai văzut pe fața ei grimasele. O trăda fața, pur și simplu, în toate acțiunile pe care le făcea. Acum, nu a mai fost asta și clar e pe drumul cel bun.”, a spus mama lui Andi cu vocea tremurândă și lacrimi în ochi.

Ce spune mama Burlacului despre câștigătoarea Ana Bene

Mama lui Andi Constantin spune că știa, pe de o parte, că fiul ei se va îndrepta către Ana Bene. O bucură decizia lui și spune că a rezonat cu ea din prima.

”Foarte emoționant. Eu te-am crescut și alegerea a fost previzibilă oarecum, din punctul meu de vedere. Eu am rezonat cu ea din prima. Pe parcursul emisiunii a fost constantă. Ai dat bine brățara”, a declarat doamna Constantin în cadrul celui mai recent episod din Burlacul - Destăinuiri.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x