- Luni, Marți și Miercuri de la 20:30, Nea Mărin se întoarce! Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Formula 1™ se vede în AntenaPLAY! Nu rata Marele Premiu din Imola pe 19 mai, de la 19:45 în AntenaPLAY!
Dacă vrei să încerci un preparat arăbesc cu adevărat spectaculos, atunci încearcă să gătești la tine acasă un „șiș tauk” gustos, ce te cucerește imediat!
Ai nevoie de:
- piept de pui
- iaurt
- condimente (sare, piper, boia, coriandru, chimion, usturoi pisat sau pudră sau condiment „all spices”)
- suc de lămâie
- bețe de frigărui
Cum se face?
Carnea se taie bucățele ca pentru frigărui. Iaurtul se amestecă bine cu lămâia și cu diferitele condimente și se adaugă carnea, pe care o lăsăm așa la marinat câteva ore sau chiar peste noapte.
Se fac frigăruile cu bețe de lemn și se rumenesc frumos fie la cuptor, fie pe grătar sau pe grill. Poți adăuga bucăți de ceapă sau de ardei roșu pentru un plus de savoare!
Carnea se servește cu sos de usturoi, salate (precum cea de tabuli) sau simplu, cu lipie în care ai pus felii de roșie, ceapă și frunze de pătrunjel!
Poftă bună!