Antena Căutare

Cum preparăm Gogoși rumene și pufoase cu iaurt în aluat!

Dimineața pe răcoare, în drum spre serviciu, este minunat să te încălzești cu așa Gogoși rumene și pufoase cu iaurt în aluat!

Cum preparăm Gogoși rumene și pufoase cu iaurt în aluat! Galerie
Gogoși rumene și pufoase cu iaurt în aluat

Dimineața pe răcoare, în drum spre serviciu, este minunat să te încălzești cu așa Gogoși rumene și pufoase cu iaurt în aluat!


Ingrediente pentru Gogoși rumene și pufoase cu iaurt în aluat

  • 2-3 ouă
  • un praf sare
  • 75-100 g zahăr cu aromă de vanilie
  • 2-3 lingurițe esență de vanilie
  • 300 g iaurt grecesc
  • 1 plic praf de copt
  • 350-400 g făină
  • 250 ml ulei, pentru prăjit

Mod de preparare Gogoși rumene și pufoase cu iaurt în aluat

Se amestecă ouăle presărate cu sare, apoi se adaugă zahărul și se amestecă în continuare până devin spumoase.

Se adaugă iaurtul în care se activează praful de copt, apoi se încorporează, treptat, făina.

Se lasă aluatul de gogoși la odihnit pentru 10 minute.

Se pune uleiul la încins și cu o lingură umezită în apă rece sau în ulei rece, se ia din aluat şi se scufundă în uleiul încins.

Se rumenesc gogoşile pentru 2-3 minute pe ambele părţi, la foc mediu, ușor spre intens, apoi, cu o spumieră se scot pe prosoape de hârtie absorbante.

Se pudrează cu zahăr și se servesc cu mare poftă, alături de un iaurt bun, ceai sau cafea.

Cum preparăm Gogoși rumene și pufoase cu iaurt în aluat!

Ciulama de ciuperci mixte cu mușchiuleț de porc în sos de vin. O combinație căreia cu greu îi poți rezista!... Rețetă perfectă de Ștrudele cu mere servite cu sos de vanilie și frișcă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x