- Chefi la cuțite - MAREA FINALĂ | Miercuri, 20:30, Antena 1 & AntenaPLAY
- Formula 1™ se vede în AntenaPLAY! Nu rata Marele Premiu din Imola pe 19 mai, de la 19:45 în AntenaPLAY!
Pentru iubitorii preparatelor cu scoici, rețeta Saint Jacques cu piure de topinambur, poate fi inclusă cu succes în meniul lor.
Ingrediente pentru rețeta Saint Jacques cu piure de topinambur
- 15 buc. scoici St Jacques proaspete
- 250 g unt
- 200 ml vin alb
- 500 g smântână lichidă
- 2 buc. esalota
- 300 ml ulei din sâmburi de struguri
- 100 ml ulei de măsline
- 1 kg topinambur
- 100 g sare
- 4 buc sfeclă roșie
- microplante
- Sare grunjoasă
Mod de preparare pentru rețeta Saint Jacques cu piure de topinambur
Somon cu orez și lapte de cocos... Ciulama de porumbel cu mămăliguță...