ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI
Adochitei Cristina a preparat o reteta de ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI (APA DE ROSII INIMA DE BOU SI SER DE MOZZARELLA DE BIVOLITA CAMPANA DOP) in show-ul Chefi la cutite
Publicat: Luni, 07 Martie 2016, 19:05 |
Actualizat Luni, 18 Aprilie 2016, 18:23
Ingrediente
- Pentru 4 portii:
- 1,5 kg vongole veraci (scoici micute - a se tine in apa rece si sare timp de 4-5 h inainte de preparare, fara a fi miscate)
- 6 roșii inima de bou
- 4 mozzarelle de bivolița
- 1 lime
- 1 ardei iute rosu
- sare și piper
- 1 pâine de Altamura (sau similare)
- 3 crenguțe de mărar
- lăstari de ridiche (roșie și verde)
- ulei de măsline extravirgin
- capatina de usturoi
- 5 crenguțe de rozmarin
- 5 crenguțe de oregano proaspăt
- 2 pahare vin alb de calitate
Mod de preparare
File de somon cu sos de mazare tarhon si lamaie...
Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi...
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Sambata, 25.05.2024, 15:58
Medicool sezonul 6, 25 mai 2024. Concluziile protocolului pentru o zi perfectă cu Cosmin Natanticu
Sambata, 25.05.2024, 12:00
Poftiți pe la noi, 28 mai 2024. Nea Marin, decizie radicală: Prietenia noastră se va opri aici!
Marti, 28.05.2024, 22:50
Mireasa sezonul 9, 28 mai 2024. Ce discuții au Laura și Albert după ce s-au declarat un cuplu
Marti, 28.05.2024, 16:46
Citește și