ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI
Adochitei Cristina a preparat o reteta de ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI (APA DE ROSII INIMA DE BOU SI SER DE MOZZARELLA DE BIVOLITA CAMPANA DOP) in show-ul Chefi la cutite
Publicat: Luni, 07 Martie 2016, 19:05 |
Actualizat Luni, 18 Aprilie 2016, 18:23
Ingrediente
- Pentru 4 portii:
- 1,5 kg vongole veraci (scoici micute - a se tine in apa rece si sare timp de 4-5 h inainte de preparare, fara a fi miscate)
- 6 roșii inima de bou
- 4 mozzarelle de bivolița
- 1 lime
- 1 ardei iute rosu
- sare și piper
- 1 pâine de Altamura (sau similare)
- 3 crenguțe de mărar
- lăstari de ridiche (roșie și verde)
- ulei de măsline extravirgin
- capatina de usturoi
- 5 crenguțe de rozmarin
- 5 crenguțe de oregano proaspăt
- 2 pahare vin alb de calitate
Mod de preparare
File de somon cu sos de mazare tarhon si lamaie...
Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi...
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Sambata, 18.05.2024, 15:30
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
Luni, 13.05.2024, 11:00
Medicool sezonul 6, 18 mai 2024. Controverse medicale: Naștere naturală sau cezariană
Sambata, 18.05.2024, 13:00
Super Neatza, 20 mai 2024. Prognoza meteo cu Ramona Olaru: După orele amiezei, instabilitatea va creşte în nord, vest şi centru
Luni, 20.05.2024, 08:40
Citește și