Antena Căutare

Ea este concurenta de la ”Chefi la cuțite” care i-a stârnit atenția lui Cătălin Scărlătescu: ”Ești căsătorită?” Răspunsul concurentei i-a dat gata pe toți: ”Nu, sunt aproape...”

Una dintre concurentele de la ”Chefi la cuțite” i-a stârnit atenția lui chef Cătălin Scărlătescu, însă acesta ”s-a desumflat” rapid, când a aflat că femeia e aproape căsătorită.

Una dintre concurentele de la ”Chefi la cuțite” i-a stârnit atenția lui chef Cătălin Scărlătescu, însă acesta ”s-a desumflat” rapid, când a aflat că femeia e aproape căsătorită.

”M-am înscris în timpul emisiunii, pentru că mi-am dorit să-mi dovedesc mie că nu e doar o pasiune. Gătesc cu multă dragoste, de la televizor, de pe net. Îmi doresc și un restaurant. Nu-mi vreau premiul cel mare, vreau doar să trec mai departe.”, a povestit Nicoleta Ionescu, 31 de ani, care este antreprenor.

”Combinația de culori e interesantă. Eu cred că e vițel”, a spus chef Florin Dumitrescu.

”Clar e o persoană care se plimbă mult.”, a mai spus Scărlătescu.

Nicoleta a reușit să meargă mai departe, după ce a primit două voturi și a fost felicitată pentru faptul că este ”printre puținele persoane care au reușit să nu usuce cotletul”.

Ba mai mult, ea i-a captat atenția lui Cătălin Scărlătescu, care a întrebat-o dacă e căsătorită: ”Nu, nu sunt. Aproape căsătorită. Am venit aici cu prietenul meu, e cu Gina acum.”, a spus Nicoleta.

Bunica Elena Paladi, lecție de neuitat pentru jurații ”Chef la Cuțite”: ”Onoarea bucatelor e mai presus decât cea a iubi... Și-a încercat norocul încă o dată la ”Chefi la cuțite”, dar n-a avut noroc! Emilian Vârlescu credea că are ”pile”, dar a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x