Antena Căutare

Anișoara Rusu a fost înscrisă de iubita sa la „Chefi la cuțite” și a trăit o surpriză uriașă! Ce i-au zis jurații

Anișoara Rusu are 31 de ani, este de meserie bucătar și a decis să își încerce norocul la emisiunea „Chefi la cuțite”, în sezonul 8.

Anișoara Rusu a fost înscrisă de iubita sa la „Chefi la cuțite” și a trăit o surpriză uriașă! Ce i-au zis jurații Galerie
Anișoara Rusu, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cu o rețetă specială de somon în crustă de migdale, cu mango și cremă de conopidă, concurenta a sperat că va reuși să facă spectacol la „Chefi la cuțite” și să demonstreze că merită din plin să ajungă în următoarea etapă a competiției.

Chiar dacă este de meserie bucătar, Anișoara Rusu a avut numeroase emoții. În timp ce și-a pregătit rețeta aleasă, tânăra a explicat pas cu pas cum a gătit totul.

Anișoara Rusu, dezvăluiri neașteptate la emisiunea Chefi la cuțite

„Chiar sunt curioasă de reacția chefilor. Sper să le sting lumina”, a mărturisit tânăra, nerăbdătoare să afle verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

citește și: Prințesa Anastasia, cea mai dulce concurentă de la „Chefi la cuțite”! „Cred că e mai mare decât mine mixerul ăsta”

Ușile s-au deschis și concurenta și-a făcut apariția în fața celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Surpriză de proporții! Sorin Bontea a anunțat cine a câștigat amuleta 22 de la „Chefi la cuțite”!

Concurenta a dezvăluit mai multe detalii despre ea, despre pasiunea sa pentru gătit, dar și despre partenera sa de viață. Pentru a ajunge la emisiune, Anișoara Rusu a făcut aproximativ 40 de ore din Italia până în România, apoi a stat 14 zile în carantină, doar ca să poată participa la show.

După ce i-au ascultat povestea cu mult interes, cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” i-au oferit cuțitul și șansa de-a merge, astfel, în etapa următoare din competiție!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Prințesa Anastasia, cea mai dulce concurentă de la „Chefi la cuțite”! „Cred că e mai mare decât mine mixerul ăsta”... La degustarea pentru amuleta 22 de la „Chefi la cuțite” au venit doar Scărlătescu și Dumitrescu! Ce au dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x