Antena Căutare

Are doar 15 ani, dar prăjiturește divin! Alex i-a dat gata pe chefi cu desertul său! Și mai are o calitate: seamănă izbitor de mult cu Vlădutz de la „Neața cu Răzvan și Dani”!

Rotaru Alexandru a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că vârsta nu este un criteriu pentru a face spectacol în bucătărie.

Rotaru Alexandru a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că vârsta nu este un criteriu pentru a face spectacol în bucătărie.

Are 15 ani, este în primul an de liceu și a ales să gătească un brownie delicios de ciocolată, o rețetă pe care a pregătit-o special pentru profesoarele sale, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Spune că prima oară a gătit pe la patru ani, atunci când a făcut ciuperci umplute.

E simpatic, e pasionat și seamănă izbitor de mult cu Vlădutz de la „Neața cu Răzvan și Dani”, dar în varianta junior!

Cu trei cuțite, concurentul a mers mai departe în concurs!

Pipino de România a făcut show de zile mari în ritm de „Despacito” și Guns N`Roses! Lucrurile au scăpat complet de sub c... „It`s My Life”, cu salată de boeuf și pateu de porc! S-a făcut bairam în stilul anilor `80, chiar în culisele emisiunii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x