Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite, chiar înainte de eliminare. Ce reacție a avut după ce a fost salvat

În episodul 35 al emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Ștefan Nistor a obținut cel mai mic punctaj la proba de duel și asta i-a adus eliminarea. Ce mesaj a transmis tânărul înainte de această experiență, dar și ce reacție a avut după ce l-a salvat Scărlătescu.

colaj foto cu stefan nistor la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Ștefan Nistor a fost salvat de la eliminare în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Înainte de ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Ștefan Nistor a publicat pe contul său un mesaj. Nu avea să știe atunci că urmează să fie eliminat după duel, dar salvat de Scărlătescu cu o amuletă. Apoi, după această situație, concurentul a făcut o dezvăluire la care fanii au reacționat imediat.

Ce mesaj a transmis Ștefan Nistor, înainte de-a fi eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11. Ce reacție a avut după ce a fost eliminat și apoi salvat de amuleta lui Scărlătescu

În ediția de luni, Ștefan Nistor a reușit să se salveze cu 8 puncte, în timp ce Amalia Mihart (Esa) a luat 6 puncte, cel mai mic punctaj din ediția 34 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023. Așadar, concurenta a fost eliminată din concurs, iar Ștefan Nistor a putut să răsufle ușurat, fiindcă a rămas în competiție. Iată mai jos ce mesaj a transmis atunci pe Instagram:

„Pentru prima oara am simtit cum mi-a trecut glontul pe la ureche.. 🫣groaznic sa stai in fata chefilor si sa astepti verdictul stiind ca nu ai facut o farfurie buna, sa speram ca aceasta experienta nu se va mai repeta”, a scris concurentul.

Citește și: Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a filmat alături de iubita lui. Cum arată tânăra pe care a cerut-o în căsătorie

Ghinionul nu avea însă să îl părăsească, fiindcă în ediția următoare echipa sa a intrat la duel și el a obținut cel mai mic punctaj la proba individuală. Pentru desertul său cu ciocolată și tapioca, el a obținut 9 puncte și și-a dat seama că este eliminat.

Cătălin Scărlătescu însă a ales să își folosească amuleta salvatoare și i-a dat astfel încă o șansă lui Ștefan Nistor, la Chefi la cuțite sezonul 11.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Chef a venit, m-a întrebat ce-am făcut. Nu știam ce să îi răspund, efectiv m-am blocat. Rămâi fără cuvinte. Tot visul meu, tot ce am construit, toate așteptările...Am căzut. Din păcate plec acasă. Uite că tapioca nu mi-a ieșit. M-am dezamăgit pe mine, l-am dezamăgit pe chef.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Constantin Onuț, reacție complet neașteptată când și-a aflat nota. Ce a urmat: „De ce râzi?!”

„Ia-o, e a ta. Să nu crezi că ești singur pe drum, ești al nostru, aici. Ai muncit destul pentru echipa asta, o meriți”, a fost replica dată de Cătălin, dându-i amuleta.

„Mi-a zis că merit amuleta asta. Simți în momentul ăla că ți se dă o șansă, că omul ăsta are încredere în mine”, a fost replica tânărului.

Iată mai jos și ce a transmis după ce a fost salvat: „Din pacate nu imi pot explica nici in prezent ce s-a intamplat aseara,chiar eram foarte sigur pe farfuria mea dar din pacate asa a fost sa fie🫣 Imi pare rau ca mi-am dezamagit echipa si persoanele care ma sustin ☹️ Multumesc din suflet @chef_catalin_scarlatescu pentru incredearea acordata si pentru ca ti-ai folosit poate cea mai importanta amuleta pe mine ! 🙏🏼
Diseara promit sa imi iau revansa ! Ne vedem de la 20:30 pentru ultimul battle din acest sezon”.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Ștefan Nistor a fost salvat de la eliminare de chef Cătălin Scărlătescu. Ce punctaj a ob... Seară decisivă la Chefi la cuțite: urmează ultimul battle și anunțarea semifinaliștilor! Emsiunea a fost lider de piață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x