Antena Căutare

Chef Florin și-a luat ilic, hai să mai mâncăm un pic! Surpriză în culisele ”Chefi la cuțite!”: ”Da, frate, sunt mândru că-s român! Dă-mi clopul încoace!”

o infuzie de tradiții românești: de la preparate autentice românești, la port tradițional, toate își vor găsi loc în cea de-a cincea ediție a show-ului de la Antena 1.

Ce somon sau biftec tartar? Tradițiile românești iau cu asalt platoul de la ”Chefi la cuțite”: de la preparate autentice românești, la port tradițional, toate le-au smuls zâmbete și voie bună celor trei chefi.

Responsabila cu atmosfera tradițională a fost o doamnă, Rus Nina Rodovica, pe numele său, ale cărei straie românești au fost imediat remarcate de chefi. Încălțată cu opinci și plină de voioșie, concurenta n-a venit singură, ci alături de toată familia, care a rămas, însă, în culise.

Atât le-a trebuit chefilor, doar să afle de prezență susținătorilor doamnei, că au și dat fuga în culise ca să-i întâlnească. Surpriza a fost uriașă, atât de o parte, cât și de cealaltă. Chef Florin se apucă de probat un ilic și un clop, ce-i șad ca turnate.

Ce să mai, a fost o atmosferă de zile mari!

Tulai, Doamne! Ravioli în costum popular? Chef Cătălin a supărat-o rău pe o concurentă: - ”Bine, mă, Scărlătescule, că l... Când e frate lângă frate, lucrurile ies ca la carte! Gemeni, aceeași pasiune: ”Ție o să-ți spunem Mondialu'! Chestia ast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x