Antena Căutare

Chef Gianny, câștigătorul "Chefi la cuțite", despre relația cu soția sa: "Ne-am văzut de câteva ori și apoi a început dezmățul"

Chef Gianny Bănuță, câștigătorul "Chefi la cuțite", povestește cum a întâlnit-o pe soția sa. Bucătarul se deconectează de toate greutățile de la serviciu când ajunge în brațele soției.

Chef Gianny Bănuță, câștigătorul "Chefi la cuțite", povestește cum a întâlnit-o pe soția sa. Bucătarul se deconectează de toate greutățile de la serviciu când ajunge în brațele soției. Îi leagă o poveste de dragoste pe cât de puternică, pe atât de plină de adrenalină.

"Ne-am văzut de câteva ori și apoi a început dezmățul", a povestit Gianny la „Răi da` buni” de la Antena Stars, unde a gătit alături de frumoasa lui soție.

CITEȘTE ȘI: Gianny Bănuță, câștigătorul trofeului Chefi la Cuţite, un exemplu pentru cei care nu mai văd nicio scăpare, când se află la greu: ”Mămăița mea m-a salvat!”

Pentru Iulian Bănuţă, zis Gianny, nu premiul a fost cel mai important, ci drumul lui până acolo. Asta pentru că are o poveste impresionantă, una în care dragostea ocupă un loc special. Cum era și previzibil, soția lui nu l-a cucerit cu mâncare, căci la gătit expertul era și este el, Gianny.

Soția lui l-a apreciat de la început, mai ales pentru felul lui de a fi „natural” și extrem de sincer. În plus, este și ea foarte bună la gătit, mai ales atunci când face ciorbă de pui sau de miel și un piure.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi de la Gianny Bănuță, câștigătorul marelui premiu Chefi la cuțite, pentru copii părăsiți de părinți: "O să fie foarte greu, dar o să reușesc"

Apa în care ai fiert pastele e mai utilă decât îți poți imagina! Sigur o să începi s-o folosești și tu... Giany Bănuță, câștigătorul "Chefi la cuțite", și soția lui, întrecere în bucătărie, în platoul Răi da' buni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x